Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO BOLAN PRIKA, ČOVJEK PRIČA O MIRU I STABILNOSTI, A TI ODMA U KOST, PA DOKLE NACI-GNJAVAZE VIŠE?????
Pa dobro jesil 'general ili 'lord' odluči se!
Da Bog da ti dadne Lordu ili Vojvodo polupismena američka, da ti na grobu cvile sva djeca koje ste pobili po svijetu, ti i tvoji Nato-naredbodavci, pa da nemaš zajedno sa ženom (koja ti kuha i pegla za tvoje ubilačke zabave) mira zadugo još na onom svijetu!
-I lordovi smrde kad prde- zato ih ne slusajte otvorenih usta i nezacepljena nosa .
do god budete "topovsko meso" ili šta već za naše američke ciljeve mi ćemo "biti ponosni" na vas i vaše vojnike, ali kada smo vam trebali pomoci, pomogli smo onoliko koliko je nama odgovaralo. Šta ovaj Amer priča, zemlja mu je rodjena na genocidu i konc logorima, ali to oni ipak nazivaju humano preseljenje incijanaca u "rezervate", samo sada imaju vise ovih "rezervata" u svijetu. Ameriko "hvala" na "demo(n)kraciji"
Prema podacima iz CIA fact book iz 2000. godine, BiH ima 4.025.000 stanovnika a etnički sastav je bio sljedeći - 48% Bošnjaci, 37.1% Srbi, 14.3% Hrvati i 0.6% ostali. 13 godina poslije, toliko hrvata je pobjeglo u HR, a mnogo vise srba u SRB tako da jos 10%.
j.e.b.e.m. ti hus m.a.m.u seljacko huškaško retardiranu,j.e.b.a.l.i. te svi narodi u bih idi u selo odakle si i dosao ovo je grad,nama to nikada nije bilo bitno ko je ko.
ACHTUNG!! ACHTUNG!! BOŠNJAKA 53 - 55 % ...........ACHTUNG, ACHTUNG!!!!
53 -55 % BOŠNJAKA U BOSNI !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOK SU BOŠNJACI PRESJEKLI GENOCIDNU U BRCKOM, JA SAM SIGURAN... U SREBRENICI 56 % BOŠNJAKA OSNOVACA I SAD SE ŠKOLA ZOVE PRVA OSNOVNA A NE KAO PRIJE PETAR NJEGOŠ,,,
DOK SU BOŠNJACI PRESJEKLI GENOCIDNU U BRCKOM, JA SAM SIGURAN... U SREBRENICI 56 % BOŠNJAKA OSNOVACA I SAD SE ŠKOLA ZOVE PRVA OSNOVNA A NE KAO PRIJE PETAR NJEGOŠ,,,
-Gdje su sad -c.e.t.n.i.c.i Dodini ...oni koji hoce secesiju i referendum , -c.e.t.n.i.c.k.e-- tvorevine...!
Neiscrpni resursi, topovskog mesa.
Prije ce ljudi naseliti Mars, nego sto ce Balkan biti miran i siguran. Ovde svako 30-40 godina neki rat, a vrijeme kad se ne ratuje je ili poratno, ili predratno....
Kako više imaš volje sr.ati i kuhati, uzmi popij apaurin, smiri se, poslušaj dobru glazbu, izađi na čist zrak, udahni-izdahni taj zrak i skontaćeš da ga zajedno dišemo.
Nema mira ovde, dok ja na kamenu stojim....