Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su pričali i 90-tih, pa nas posvađali da se nećemo oporaviti 100 godina! Dok je nama bilo važno ko smo, oni su svoje interese progurali. Nama sad nije ni važno ko smo. Prazna puška ne puca.
Gospodo stranci pobrinite se za zemlje EU kojima prijeti kolaps...mi smo u kolapsu nuacili zivjeti..zatvorite granice da slucajno nebi i nas zarazili svojim nebuloznim izjavama.. koja slucajnost SIFRA koju moram ukucat je EUFUJ
Kakav rat...u kuci ti bio....boze sacuvaj
Napoši nam se ku*rca i ti,i Evropska unija!
Eto rata upet. Ne budite u zabludi.... Moj savjet: Kupujte gibiru. SECER; SOL; BRASNO ; JAJA; Jer kad se desi , sve to skace 500 % od normalne cijene. Sretno svima.
de ba intermeco nauci se pricati sta mlatis ...
Samo vi ratujte (ne) podrzavam vas.A ja cu vas gore cuvat da vas slucajno nebi ovi Svedjani napali.
Daj ba ljudi sta se furate kao neko ce nekoga istjerati iz ove zemlje. Evo da se to kojim cudom i desi postavljam pitanje sta onda???
-srbi......................................................................................... -kamenorezacka radna imamo sve vrste nadgrobnih spomenika -na vama je samo da umrete.!
Da znate sta \"gospodo\" politicari.. Mi Bosanci se nikoga ne bojimo ako hocete bujrum, ja cu rado dati zivot za svoju porodicu i domovinu, ali prije nego sto ja dam svoj zivot pobit cu stotine dusmana ! Pa ko hoce nek navali !! Volim te Bosno !
@englez heheeh , najedi se govana dijasporac talibanski .
srbi ne kakite, providni ste u svakom komentaru.
Daj ti nama reci koji narod je visak u Bosni,ja mislim onog kojeg ima najmanje u Bosni.
DA BI MOGLI KRENUTI NAPRIJED MORAJU IZACI OVE MEDUNARODNE ORGANIZACIJE (OHR,EUFOR itd.) IZ BOSNE I HERCEGOVINE ! NECE NAMA NJEMAC RECI KAKO TREBAMO ZIVITI U BOSNI, TO JE NASA DRZAVA , MI ZIVIMO DRUGACIJE NEGO DRUGI. AKO IZADU BIT CE I DOGOVORA I POSLA ZA SVIJU. OVAKO ONI SAMO STVARAJU JOS MRZNJE IZMEDU SRBA,HRVATA I BOSNJAKA. NEK IDU NECE DRUGO, ONI I VOLE STO JE BOSNA HAOS-DRZAVA, DA MOGU OSTATI JOS DUZE I JOS VISE DA ZARADE. BOLI NJIHA BRIGA ZA BOSNU I ZA NJEN NAROD. HOCE ZABAVU , ZATO SU ONI TUDE. TO SU ONE DIPLOMATE KOJE NISU USPJELI U SVOJOJ MATICNOJ DRZAVI , A SADA HOCE NESTO PROMIJENITI U BOSNI.
Nekakva cudna hajka se sprovodi u zapadnim medijima protiv Srba i Srbije u zadnje vrijeme, Dokumentarac za dokumentarcem o ratnim zlocinima, i to bas ona DEMONIZACIJA. To uglavnom uvijek znaci da su se natakarili na nekog i da ce mu se u skorijoj buducnosti dobro krvi napit\'. Ali zasto???
Koje vise ciljeve?