Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
otvorite oči ko prozore . neki od vas , dežurnih komentatora ,dugo se guše u strahu od upotrebe wc.upotrijebite svoje vijuge do daske i biće vam lakše i živjećete i bez mrzovolje.za(š)to vas nervira razuman stav o prioritetima u bih iako ste, kako vama izgleda, ipak dobro shvatili šta je napisano u saopštenju. .
Kada si smrtno bolestan prvo se trebas brinuti da prezivis. Ne mozes se brinuti o ekonomskim planovima, a sutra dolazi Prudski katil ferman, smrt Bosne i Palestina u Bosni.
Koliko je metana uludo rasuo . Mozda je to razlog susenja BiH suma odnosno kiselih kisa...Mozda ? Trebalo bi sa Ibrom uci u pregovore .Ali ko ce ? Ovi nasi politicari misle samo na sebe , a ne na opste dobro . A ibro , koji nam je mozda energetsko rjesenje za 21. stoljece...neiskoristen . Eeee, da je on sada u Njemackoj...davno bi bio prikopcan ! A da odrzimo protest pod sloganom-PRIKOPCAJTE IBRU, BANDO CRVENA- ? Mislim da bi neko trebao nesto preduzeti !
\'vatati metan , i koristiti za grijanje sarajevskih naselja .IBROPROM-balkanski GasProm. Koristimo domace reurse. Ibro samo udri ! Dok je Ibre,nema zime ! nismo ni svjesni blaga s kojim Ibro raspolaze !
Malo vruceg katrana u anus i rjesili ste problem ! Moze i zasivanje anusa !
Mene je gorka sudbina dovela u lift u kojem je bio Ibro .Od prvog do petog sprata.Otad imam tikove !Ali bolje je i da te rane nego poginut ! Sta da se lift zaglavio?Ko bi hranio moje sirocice i staru mi majku ? Otad imam traume ,kosmarne snove ! Budim se u znoju kristeci ! PS Otad koristim samo stepanice.
SRRRRRETTTNA ti Nova Godina !
PS PRRRRRRRRTTTT!!!
Dobar prdez daleko se cuje. Bez muke nama prdeza. Bezi kud ti je volja, od prdeza ne mozes uteci... Ibro SpahicPRKI
He, ovdje vjetrovito ! Odoh ja odavde !
Moj macak nekad prdne kad ga uzmes u krilu a on ne zeli se maziti. Nije slucajnost desilo se vise puta... Valjda se napne il sto vec...Ibro napionjes li se ?
potpisujem,moj macak Kokac je isto prdia jedno vrime,a smrdilo je po teskim govinima i bilo je grozno,jos su ukucani mene optuzili da sam ispustio vietar pa sam ih moro uvieravat da to macak difti. Ibro, samo po jogurtu!
Da ,ali bolji je jogurt.Ibro bi treba cesce da ga pije.
Neka naruci Actinorm ( proizvodi Vetem) .To je jedan bioregulator funkcionalnosti zeludca i creva.Upotrebljava se 30 dana zaredom po jednu tabletu dnevno.