Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri nama sankcije, mi rulji namete. Samo naprijed, mogu Srbi i mekinja jest, piička vam materina sjedinjenoamerička!
Ne kaki
Pokakio sam ja bečku šniclu maloprije, a ti ćeš uskoro jesti i kakit mekinje - i to bez pogovora, da te ne bi srpska milicija ispendrečila!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vodi ka držanju stalne napetosti među narodima i ljudima. Sva ta bagra je iz iste šejtanske radionice. Nikada im nije bio cilj da se problem riješi već samo dolivaj ulje na vatru da tinja i da se može razgorjeti kad im se htjedne. Eto ako nisam u pravu, zašto samo jednom odlukom ne maknu ovo govedo iz politike koje sije probleme?
Po koz na koji put podnio mile rep i rs Srpstvo se svodi na laganje i pad na svakom ispitu zrelosti
Sankcije trebaju i hrvatsko-muslimanskoj Federaciji kao i za RS ,inače nema promjena.
Na kraju će Vučić bježati od Laktašenka kao od kuge
Pa tzv nsrs je podržala sve dodikove odluke. Znaći treba sankcionisati sve u tzv rs.
KO VAM JE TAJ LIK DRAŠKO AĆIMOVIĆ? DA NIJE AMERIČKI VELEOPOSLANIK ILI NEKI FAKTOR? OBIČNA NIŠTICA KOJA TREBA NEŠTO DA ŠTITI. ETO, ON SAD KROZ KLIX POKUŠAVA REĆI DA JE BLOKADA I DRŽAVNI UDAR SAMO JEDAN ILI DVA ČOVJEKA!!! ISPIRANJE MOZDA NA KLIXU?
KO VAM JE TAJ LIK DRAŠKO AĆIMOVIĆ? DA NIJE AMERIČKI VELEOPOSLANIK ILI NEKI FAKTOR? OBIČNA NIŠTICA KOJA TREBA NEŠTO DA ŠTITI. ETO, ON SAD KROZ KLIX POKUŠAVA REĆI DA JE BLOKADA I DRŽAVNI UDAR SAMO JEDAN ILI DVA ČOVJEKA!!! ISPIRANJE MOZDA NA KLIXU?
Ehhhh Eskobare hebeno ti prezime......pa pa...Dodo.
Gdje vodi smjer američkih sankcija? Jedan krak ka Republici Srpskoj, a drugi prema Federaciji! Samo se pitam cega federacija, za federaciju trebaju minimum dvije republike, nesto nakaradno se napravilo, neko je bio pijan kad je pravio Federaciju.
Slamu ćete vi jesti.
jasamseduboko razocaro uovo nevjrejume daustako besobsirni idanamovorade nasoj ljepoj zemli.sramji istid bilo apogotovo onog grmga seranica jasammislijo dajeon kolkotolko dobar.
koga libo racku za krmetnjak???
Hapsiti sve redom, ne moze se pogrijesiti. Mafija nema vjere ni nacije.
Svejedno
Sankicje? SAD žele sa Srbijom dogovor a ne sankcije. Toljaga i dogovor.
pokušaj spašavanja druga!