Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jos mjesta u Laktasima,tamo su sve sifre
Vrhovni sud BiH nepostoji,postoji vrhovni sud F Bosne i Hercegovine,toliko o sudu a osloboditi čovjeka koji je hladnokrvno pobio nekoliko osoba i proglasiti ga neuračunjljivim je ludost,pa neka je i neuračunljiv treba da leži doživotnu robiju.Šta treba da ponovo uradi nešto,nedajBože,slično.
.... koga je Vrhovni sud BiH, nakon što je ukinuo prvostepenu presudu od 40 , uputio na šest mjeseci u neuropishijatrijsku ustanovu.... ko je donio odluku ovoga tipa njeg ttreba strijeljat odmah il barem golog otoka jedno 30 godina