Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se ne sekiraju,ima u Hrasnici kolektivni smještaj.
Moram vam reći da su mi, čitajući ovaj komentar, evo, pune oči suza...
Na ulice
ukinuti ili transformirati ovu tzv, funkciju koja entitetu FBIH samo oduzima pare
E bas te me istinski obradovli sa komentarima. Tako i treba, a sa ili bez prostorija ova drzava nece osjetiti nista. Sta su do sada radili? Samo nosaju titule i beru dohodke sa ledja radnicke klase. Na ulicu tamo vam je i mjesto.
Pa naravno, na ulicu gdje im je i mjesto, a što se mene tiče mogu i u kontejner ili na smetljište historije/istorije/povjesti.
Vaš kolega Mile od Laktaša ima "palaču",dodik je precjednik gt i hoće čovjek da bude u palači hahahhahaha, ee jadna majko svoja, pustite vi laktasenka i njegovu glumu,predajte zahtjev za promjenu ustava da se funkcija predjsednika i podpredjednika entiteta F BiH ukine u potpunosti a vi razgulite svojim kućama .
kako na ulicu, pa nisu beskučnici
Štand na Alipašinoj ulici. Stalno nam naprđujete o demokratiji, a ta riječ znači MEĐU NARODOM. Pa budite malo, vidite kako mu je fino KAKO SLOBODNO DIŠE POD VAŠOM VLAŠĆU. A i kolko ćete moć izdržat u njegovoj ulozi :))))))
U kontejmer gdje mu je i mjesto
Sta je Cavara uradio da i jednome covjeku bude bolje osim ustasama, sto se mene tice nek se bavi necim drugim ova funkcija ili je nepotrebna ili je on ne koristi kako treba,
...živa drama.
ima prizemna kuca slobodna.Zimi vlaga,ljeti ko u sauni izolacija nikakva,35 kvadrata,ima jedan mali prozor,voda dodje svake prve srijede u mjesecu,al zato struje ima svaki utorak,