Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ovo oni sto su nasim naftasima rekli mi ako zelimo stavit cemo cijenu goriva 1 km po litru , kad su se nasi usprotivili sto su jeftiniji dosta od ostalih nasim krimosa naftasa
koji god im bio ciljani target hvala im..
Hvale vrijedan potez Gazproma. Nekidan je i Thompson donirao jedan medicinski aparat dječjem odjelu KBC Osijek.
sve sam osjecao neku griznju savjesti jer sam tocio gorivo na njihovim pumpama,zato sto je jeftinije i trebalo bi biti kvalitetno...a sad cu rahat da ga natankam sutra PUNOG ZA CVAJU :)
Ko je ovaj boxer na slikama. Ne lici mi ni na direktora ni na predstavnika ozbiljne firme?
Hvala Gazprom
Ovo su najjače reklame koje firma neka može uraditi,kakv plakat ,kakva tv reklama ? Donacije ovakve su najbolje,hvala Gazpromu i sigurno ću od sada puniti na njihovm pumpama .Hvala još jednom.Pozz iz Sarajeva.
pametno... hvala Gazpromu, pametni su oni, znaju ako doniraju novac da bi od toga mozda 10% bilo ulozeno u bolnicu
Hvala dragom Bogu
nemoj čitat komentare, čitaj članak. Zato i postoji zar ne?