Reakcije holandskih zvaničnika
0
"Gay vojnici nisu krivi za pad Srebrenice"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina svi su oni krivi ali zna se kosu oni sto su to uradili srbi seronje
Jest, za sve je kriva mala grupa pedera.
Kriv je Alija sto ti je je+bo mater, pa te takvog napravio.
Kriv je Alija što je prodao Srebrenicu.
..koji genocid?
Beduin laju babe iz Kravice kao i ove vase iz Srebrenice.PEDERCINO
Pravi patriot evo i meni oric rece da i ti posaljes svoju seku
Ma dokle cete vise PLAKATI, P I C KE JEDNE..Sad vam krivi i P E D E R I sto ste ga poflautali u Srebrenici i u citavoj BiH.. Ma kriv je vas kukavicluk i nista drugo..Jedan srpski borac na sarajevskom ratistu se borio protiv deset mudzahedina i niste mogli prnuti..Vi ste samo junaci kad je k l a t i civile, stoko..
imate rjecnik istocno bosanski pravi
Gledaj mu znacki na kosulji jadna ti majka, gdje on sve to ordenje zaradi
jadna ti majka koga su nama slali
Tseks nemoj da ti mama ljubi sliku na banderu,koga su NASEROVCI zveknuli taj ne se budi, dzaba babe laju po zalazju i kravici.
SVAKO ZNA DA JE SRBIJA POCINILA GENOCID NAD BOSNJACIMA U SREBRENICI I ONA JE NAJGLAVNIJI KRIVAC!!! SRBI SU KRVOLOCNI ZLOCINCI I ONI SU ORKESTRIRALI, PRIPREMLI I NAPRAVILI GENOCID U SREBRENICI A SRBIJA I DALJE CUVA NAJVECEG RATNOG ZLOCINCA RATKA MLADICA!!! JEDNO PITANJE DALI JE BOSNA I HERCEGOVINA DALA ULTIMATUM ZA HAPSENJE RATKA MLADICA I ISPORUCENJE BOSNI I HERCEGOVINI? TREBA POD HITNO REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE!!!! ZA SVE STO JE POCINILA PO BIH-I!!! SVE!
Naprosto sve lazi i neistina,upravo svi homosekxualci su vjechito i najsavremenije opremljeni i osposobljeni zavaku vrstu ratovanja,samo ih je u tome iznevjerio Naser oric,i ostalo ratno hushkachko muslimansko rukovodstvo iz Sarajeva,a to je blagovremeno uochio i FILIP MORIONI,na shta ih je blagovremeno upozoravao,da se ne odnose,ZLOCHINJACHKI\"prema srpskom preostalom stanovnishtvu,jer ih to maze gadno koshtati-ushto oni nisu apsolutno vjerovali-poshto su 100%znali da je gen,Mladic miroljubiv,poshten i mnogo dobar oficir,i da neche svojim borcima,dozvoliti da oslobode,Srebrenicu i Zepu-koje su lazno bile Demilitarizovane zone,odgovornosti !!!Srdachan pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\" !
@teks.....evo sad me zvao Oric.....kaze ti da porucis sestri da se plahne !!!!