Iz "principijelnih razloga"
0
Gavrilo Grahovac podnio ostavku i odlazi iz SBiH
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA SVE GENOCIDNE SMRDE VELIKI POZDRAV ZA DODINE SMRDE IZ JOS SMRDLJIVIJE TZ.REP.SMRDSKE THE TOXIC PART OF BOSNIA AND HERZEGOVINA
grahovac je jedini tamo što dobro radi svoj posao, ako mu on zbriše hare može ključ u bravu, ostaje mu samo pjano safet
Svaka čest..Sve mislim da ovo nije istina..
U dokumentu Ministarstva odbrane BiH navodi se da je Direkcija za promet i kontrolu proizvodnje naoružanja i vojne opreme RS do 9. februara 2008. godine, bez znanja Državnog ministarstva, prodala 758.340 kilograma dijelova rastavljenog oružja. - Sekundarna sirovina koja je dobijena u ovom procesu u jednom navratu je prodana od Republičke direkcije za promet i kontrolu proizvodnje (NVO) RS, o čemu je MOBiH obaviješten tek naknadno - navodi se u dokumentu. Državni ministar odbrane Selmo Cikotić jučer nam je rekao da entiteti ne smiju prodavati oružje bez odobrenja države, jer je to pitanje uređeno Sporazumom o nepokretnoj i pokretnoj vojnoj imovini.
E nek su mu sad proradili principi, kad treba trazit perspektivniju stranku.. .
ako se ti mislis brinuti o hrvatima i zidovima onda ugasi ezan. cuje se na 5 km. a nemoj koristiti druge nacije u svrhu muslimanske propagande.
koliko su do sada ana trisic babic, mijo kresic itd izdali pasosa bih-e ko i spric i mozda jucerasnjim siledzijama i koljacima bosnjaka, hrvata i jevreja?ko misli ovim izjavama solit pame i pravit gobelsove propagande protiv bosnjaka? djubrad mizerna i genocidna, bosnjaci ustanite i postavi zauvijek pitanje ZASTO JE DOZVOLJENO DA GENOCIDASI I JUCERASNJE UBICE BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA DANAS ZAUZIMAJU HEGEMONIJSKI SVE NAJVAZNIJE FUNKCIJE U POLICIJI, PRAVDI, TUZILASTVU, OHR-U, SIPI, POLICIJI GENOCIDNE TVOREVINE KO I BiH-E, MINISTAR VANSKIH POSLOVA NIJE VISE SVEN ALKALAJ VEC ANA TRISIC BABIC, MINISTAR SIGURNOSTI NIJE AHMETOVIC VEC MIJO KRESIC KOJI HAPSI PRAVOG MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA I PRAVI LAZNE OPTUZBE, LISTE I AFERE BOSNJACIMA!!! TREBA BOSNJACI DA TRAZE OTVORENO DA SE O OVOM PITANJU RUSENJA BIH-E SPIRICU ZABRANI BILO VISE KAKVA FUNKCIJA U DRZAVI BIH-I STO SE TIC NA NIVOU DRZAVE!!! ON JE SVUD GDJE JE MOG\'O POSTAVIO SVOJE PIJUNE I RUSITELJE-NEPRIJETALJE BIH-E!!!
J eb e m vam M A T E R vama na sa-x...
prekasno moj gavrilo, sa nijima si radio i nema sada izvlacenja
Dusanka i ja redovno kahvenisemo po Kopenhagenu. Ovo samo vas malo zayebavamo. :D
Mladićeva bista na Kalemegdanu! Četvrtak - 01.04.2010 Nepoznati počinioci uklonili su u noći između utorka i srede bistu Moše Pijade na Kelemegdanu i na njeno mesto postavili bronzanu glavu Ratka Mladića!
jeste videli Dodika u BG-areni kako navija sa Tadićem za Partizan,,,he he neki kazu ovde da ga Tadic odjebao,,sad se sve videlo da su prijatelji kao i do sada,,,nego poturi jeste li vi navijali za Partizan ili?????
Harisanijev Srbin kao i oni Divjak, Pejanovic i Bogicevic sto su bili Aljini Srbi,,samo maskote ko njih zasto pita tu su samo da se mogu hvaliti svojom multi kulti pričom,,jadno i bijedno
O kakvim principima ovaj govori? Covjek je 15. godina ministar?! Je li se mozda rodio u ministarskoj fotelji. Ma bjazi, Gavrilo!
cuo sam jedan dobar komentar na ovo. kaze ako gavro gurne auto u miljacku gurni i ti svoje. hahahhaah