Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam zašto se ovi naši doktori nešto busaju i hvale, te ovo te ono. . KCUS a i Vojna, su čast izuzetcima leglo jako slabih i površhin stručnjaka, koji ne vide dva metra ispred sebe, a jedini su im kadrovi bliža i dalja familija te intimni partneri. Mjesta za prave talente i stručnjake nema. Politička slika u vidu nepotizma i korupcije se potpuno prenjela tamo gdje se to nije smjelo - u klinike i bolnice. Je*ite me ako griješim, ali svako zna da je to tako. Čak ako neko i zna nešto m gleda kako da zaradi privatno i fušeri pacjente na svome radnom mjestu,a pare uzima po kojekakvim ordinacijicama. Ako se sami doktori razbole, znajuci kakva je situacija kod nas, idu vani, jel to Slovenija , Italija, Austrija nije bitno...
Ja ne znam misli li iko stati u kraj ovom kriminalcu Farisu koji je sam najveci tumor zdravstva.Zar nikome ne smeta ovolika korupcija u zdravstvu o kvaliteti smjesno je i govoriti.
sve sve al prof kandic je daleko najveci lopov u klinickom, onakav se bnece pojaviti...
Sve ovo oko besplatnih pregleda navodi na sumnju da nam se nešto veoma ružno dešava po pitanju zdravlja. Dali su nas prvo trovali pa sada žele da vide koliko su u tome uspjeli i kako uraditi neki novi eksperiment na građanima BIH. Ne vjerujem u ništa u ono što je besplatno jer ako nemaš ovjerenu knjižicu nemožeš ni pritiska đabe izmjeriti.
Besplatno te pregledaju, al te deru kad te operišu. A ovaj Faris... sramota ljekarske profesije...
vidi ovog,da ga ne nazovem gospodinom kad je vanago..bivsi dir. KCUS!!Lik je unazadio bolnicu uveliko.primao preko stele nepotrebne radnike,uzimao mito itd.viška oko 1500 radnika zaposlio...provjerena je informacija
Onda cemo se dobroooo nacekati.Za koga kod glasas sutra ti pljune ulazeci u koaliciju sa SDA ciji je ovaj glavati kriminalac clan.Tako idemo u krug.Dok nas ne nestane.
ne znam, ja sam cuo da je stomatoloski fakultet u sarajevu prvak u nepotizmu u Evropi, znam par ljudi koji su mi pricali te rodbinske veze, i nije to rekla kazala , to je fakat ono imenom i prezimenom , bas lose jbt......
-Zid na Drini i ono sto ostane u Bosni sa ove strane pogusiti u gasnim komorama ko k´o .....cifute 1941g.
Sefica ginekolosko akuserske je Bakirova hanuma,a pedijatrije ministra Mesihovica.Sve veze i vezice.Dok je budala poput Rame koji je sretan dok se o Dodiku prica pa nek citava nacija pomre zbog nemara ljekara ovako ce nam biti.Ne treba nama agresija ni agresor pobit ce nas nasi vrsni doktori.
Samo nam trebaju Srbi doci sa Bugarima uz harmonike pa da imamo pravi istocni cirkus :D ZID NA DRINI!
@Pih.....moze ali nece svi cekaju nek neko drugi to odradi !
-IMALI STA PROTIV ......Dodika..!