Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=XT-tSnGw2UI
JEDINI LIJEK NAZI GENOCIDNOJ SRBIJI JE-- -REVIZIJA ---TUZBE I TRAZENJE PRAVDE I OSTETE ZA SVE STO JE POCINILA KO GLAVNI KREATOR I ORGANIZATOR AGRESIJE, ETNICKIH CISCENJA, DEPORTACIHJE CI*VILA I PROTJERIVANJE BOSNJAKA I HRVATA, PLJACKA, KOLONIZACIJA, OKUPACIJA POLA TERITORIJE BIH-E, SRPSKI FUNDAMENTALIZAM VELIKOSRBIZMA I TE*RORIZMA KOJI NASTAVLJA NAD DRZAVOM I GRADJANIMA BIH-E!
Hajmo ljudi, na aerodrom. Docekajmo heroja na dostjanstven nacin! Tek sam vidio ovaj clanak, tako da odma idem sad. Nadam se da nema puno auta, pa da stignem.
Dolazim na aerodrom na docek,ako Bog da.
Kući u Sandžak i povedi sve santose sa sobom
valjda ce nase tuzilastvo doci pameti jer da su oni procesuiali optuznicu koju je hag odbacio ne bi ga ni mogli srbi tuziti...a englezi nisu ganica oslobodili sto misle da je nevin nego zato sto je srbija mislila eto mi cemo se sad pobuniti pa onda skupljati dokaze... a ne daju se eng vuci za nos...imas nemas ne traci mi vrijeme.....muahahahaha braco Srbi busate se sa stoljecima znanosti a padate tako nisko u ocima svijeta na intelektualnom novou u danasnje vrijeme... mwaaaahahahahaha
Ejub Ganic je liep covjek. Mnogi su ljubomorni na njegovu ljepotu.
Ajde bujrum, neizuvaj se!
@Kralj Prdko Zaboravih te upitat,jesi li za jednu utakmicu,sa mojom slatkom kćerkicom u prđenju za 24 sata? Do sad je neprevaziđena.Smazala je rodbinu po 15 razlike.Da vidiš šta su đeca,i šta je njih igra,a ne puške i kokarde po Sarajevu nosat,i u nevakat tenkove oko predsjedništva vozat!
@Kralj Prdko Dijeca u Dobrovoljačkoj? Dijeca? Niko ni tad ni danas nije dijete.Eno ti Mladića,pa ga pitaj ko je dijete,i kakva su njih mijerila.Ko god more olovku nosit nije dijete.Dijeca?Ma daaaaaj,Prdko!
Ipak , ovo sve je skupa dokaz da se treba nadati dobrom, u lazi su kratke noge a u ovom slucaju nije pobijedila laz, nego dobro i istina.
Renco budi miran ! Imas pozdrav od Mome Krajišnika .
nada je ku.r.va, cesto zay.ebe bas kad steknes povjerenje u nju :-)
Malo pravde , kao jedna zraka sunca nakon nanesenih toliko zla i nepravde od strane Srbije i svijeta bosanskom narodu i njihovoj zemlji. Nadam se da ce i dalje ici u tom smjeru.
za renco SANDZAK je danas SARAJEVO..... pukni ili placi nista nam nemozes.....