Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će počinilac biti pronađen jer se radi o osjetljivom pitanjui da će istraga pokazati da zločin nije počinjne na nacionalnoj osnov:) Internacionalac
Pa jbt ! Kako se ovako sve odmah na nacionalnu bazu nabaci jbt ! Nema ovo veze sa nacijom, ovo je naruceno 99,99 % !
...mi_bošnjaci...da je ubijen mehmed, drugačije bi ti zborio.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Otkirće izvršitelja isto kao i za Jozu Leutara!! sve naručena ubojstva iz Sarajeva i Zenice
ko je i zasto ubio Blaza Kraljevica??? Ne cujem ove katolike ni rijeci o tome a? Naravno da niste svi isti ali 70% jeste
I tako braca hrvati pokazase svoje predrasude.
eh jbg,trebao je platiti ljudima sta su trazili,
doberman@ nije tolilo ni bitno ko ga je ubio i odakle je dosao nego je bitno ko je narucio ubistvo i zbog cega. 100% je ubijen iz koristoljublja i love i ovo na nacionalnoj osnovi nema blage veze jer kod njega radi vise Bosnjaka sirom BiH nego Hrvata.
Haaaalo ba, ko bi ubio covjeka samo zato jer je taj neko druge nacije i ko bi zbog toga gulio jedan dan u zatvoru a kamoli preko deset godina. Dajte molim vas nemojte bit smijesni, i sva ta nacionalisticka prepucavanja su samo lajanje ko kod pasa i nista drugo. Ovdje se adi o narucenom ubistvu i nista drugo.
Koje šuplje prosipaju ovi istražitelji. Vjerujem da se nisu htjeli sjetiti i zatražiti od mobilnih operatera pregled svih mobilnih brojeva koji su vršili spajanje sa prostra tog sela 2 sata prije i poslije ubojstva.
Eto taman ce istrazioci sa tim podacima izlaziti u javnost. svi su glupi a ti pametan
naravno da sam pametan, da sam kojim slučajem glup, bio bi policajac ;)
Nemojte davati nikakvih ocjena niti da jeste ili nije nacionalno motiviran! NEka pokaže istraga. Ja se samo nadam zarad svega da nije neka 'naša budala'!
cim se ukljucio FMUP znaci nesto smrdi i da ovi Zenicani nece ili ne mogu nista uciniti..za svaku pohvalu angazovanje FMUP-a..
Pa jbt ! Kako se ovako sve odmah na nacionalnu bazu nabaci jbt ! Nema ovo veze sa nacijom, ovo je naruceno 99,99 % !
jest upravu si 99,99% da je naručeno, evo kako su ranije narudžbe izgledale u tom selu: www.youtube.com/watch?v=X-a2ml3t2tU
teochak hoces da ja pocnem da vidis koliko je Bosnjaka ubijeno u Mostaru, Stolac, Siroki Brijeg, Orasje, nemoj da se vadis na rat, jer vi niste nista osjetili sto su Bosnjaci.