Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mazete oci narodu, mislim svaka cast lopov je lopov. Ali kada mislite poceti hapsiti njihove sticenike i nalogodavce ?
Zanimljivo , skoro pa savrseno ! Dobra fasada za " krupnije poslove " .
koja korist od toga svega kada ce biti pušteni na slobodu nakon što predaju vlastima pare od droge... sud i tužilaštvo ne radi svoj posao već 20 godina, a ovo je očito Fahrina predizborna kampanja... rezultat: vlasti uzele pare od droge kao i uvijek, Fahro ispada heroj umjesto lopov i krivac, a dileri nastavljaju tamo gdje su i prekinuti...
Fahrija je to već dogovorio sa sudijom. Vjerovatno su lažno optuženi...
Najjače su ove akcije, gdje su svi likovi IZMIŠLJENI. Ko je ovdje lud...?...
Ma to samo malo akcija pred izbore hahaha MAJKU IM LOPOVSKU...
svaka vama cast!
Necemo da fatate sitnu buraniju, de vi ove gore glavonje pohapsite, da i nama osvane suncan dan :D
Kokain, heroin, organizovani kriminal - apsolutno ne moze biti sitna buranija
bogami je oblacan ovdje a i malo prokapjuje...
bas lijepo kad zajednicka police hvata lopine tu se jedino slazemo...