Sastanak o pitanjima Hrvatske i BiH
1
Fuele pozvao na sastanak u Brisel Lagumdžiju i Pusić
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvao je osobe s kojima moze pricati i dogovarati se... nece valjda Dodika pozvait
BRAVO MINISTRE!!!
Sigurno najbolji ,najskolovaniji politicar..istinski voda.A ne kao SDA ministrici koji su poharali ovi BiH,a kolko im je zao otici sa pozicija da nece da prihvate sud!!
Mozda je trebo ici Suljo budzetlija Tihic pa da Fueleom poprica rukama ko i njegovi rodjaci iz familije Izetbegovic. Ima li neko u SDA da zna neki strani jezik? Tihic, Ahmetovic, Smajic, Kebo, Kasumovic, pitomci sa Pogorelice?
Nije mi drag ovaj Zlatko, ali mora se priznati da je ipak jedan od nasih najboljih i najkompletnijih politicara. Skolovan, pametan,
Kada je najbolji miniStar VP. neka ostane vani a idi i ti sa njim.
Hoćeli Zlaja povesti predsjedništvo da mu šapću kako će se ponašati ?? Što ne ide i Dodik ???
Najbolji BiH Ministar VP od rata do sada, bravo! Tihic i Dodik hoce da crknu od ljubomore! Moj glas ide SDP-u, dosta je vise nacelnika iz SDA!