Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma yebe mi se za EU
NEVJERUJ EVROPI ONA IGRA ZA DODIKA NEBUDITE NAIVNI NEKAZE SE DZABA NECE + NA + I NA KRAJU OBADVOJE DONIJU SREDNJI PRST .
ZALI BOZE I PARA I TRUDA, OVDJE VISE NIKO I NISTA NE POMAZE!!! POZDRAV IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB
Naravno, jer sada Valentin MajMoončić ide u povijest (najcrnju), a zajedno s njim i reketaši, crnokošuljaši i atentatori Lojanovići koje je, umjesto u zatvor, doveo na vlast. Bravo EU!
ihhh joooj da vidis ja se popeo na triglav i gledo galeb kako leti, jbo evropljane sta oni znaju, evropa propada djedo mi reko kad sam se vozo na traktoru
ma sta zna EU, sarajevo-x Evropljanima kroz noge probaciva :D
hajmo mi u afriku :D glupi su evropljani znam ja, a kako necu znati HAAHAAA
mene boli briga, ja sam vec u Evropi, a kad legalizuju gey brakove, mozda me Hans i ozeni
Pa EU ima najjacu funkciju i politicki autoritet, oni su nam ustav napravili, valutu, ustroj i prema tome imaju najvecu odgovornost za stanje u BiH, dobro ili lose ono bilo, a lose je...