Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
supci komunisticki ja vam komentara i vas i ftv nabijem na .....
Sudeci po rijecniku mora da si akademik iz RS. Najbolje ti je da se nadjes da Pipom na nekom chat-u i prodiskutujes temu...
nema na svijetu televizije gdje na tako brutalan nacin ta ista tv napada jenog vjerskog lidera. lidera tog istog naroda koji i odrzava i placa tu tv. ja slobode novinarstva i q. jeftini trikovi. nisam neki poklonik religije ali to sto vi radite gospodo novinari je preslo granice uljudnog. pic ke sto ne napadate pravoslavne i katolicke lidere i svecenike. q tu ste pristojini ko misevi. po pus te ga lj igavci.
de malo proguglaj sta je fetva, molim te.
Nek se okane FTV Islamske zajednice i obratno, dako ce nas postediti medjusobnih optuzivanja. FTV je SDP televizija Hayat SDA e jos moramo ZA BiH da nadje svoju televiziju.....
To,ajatolahu nas,samo udri po nevjernicima!Od sad pa nadalje ne placam tv pretplatu! BIH4EVER!
PA DA NE PEREMO GUZU SMRDILO BI TI KADA JE LIZES
sreca pa ima i drugih tv-a,
je televizija zedna krvi i skandala...
Puna podrska novinarima FTV, posebno onim koji realiziraju politicki magazin \"60 minuta\". Covjek koji je nezakonito, i ako hocete, nemoralno stekao viletinu, nepotisticki zaposljavao clanove najuze rodbine u drzavninm institucijama, onaj koji konstatno poziva na linc novinara, brani kriminalce, unosi podjele i nemir medju ljude, a istovremeno pledira da bude toboze \"duhovni poglavar\" zasluzuje svaki prezir i najostriju osudu.
lojavi periguzi, nabijem vam rejsa i tu smrdljivu televiziju
@tuzlak vidi se da si komunjara!!!
IZ nikada nije bila na nizim granama. Bosnjaci moraju to uvidjeti i popraviti. Inace kako ocekivati da rijese vece probleme, od problema kriminalaca i naprijatelja u VLASTITIM redovima. Ovo je prvi test koji moramo proci ako mislimo da nas iko ozbiljno shvati.
Pa ni u jednoj drzavi nema napretka u kojoj se religija mijesa u politiku i u medije