Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pak.asa cer.ica zatv.oriti u dza.miju, pa nek komunicira sa bo.govima, a ne da se petlja u politiku. VJERU I POLITIKU ODVOJITI, HITNO! @@ibraga Bosna nije isl.amska, koliko god se neki trudili. Trebamo li na svim skolama imati po 4 ikone, krstove krizeve, mjesece i petokrake??? Trebao bi biti dovoljan i obavezan neki grb Bosne, sa svim tim elementima! @kako vas nije stid Ko si i odakle pa bi nekome mijenjao ime? Ja sam iz Sarajeva, rodjen i zivim, a ovom portalu zamijeram jedino sto pustaju svakoga da komentarise. Trebalo bi nekako cenzurisati sve ove sa strane - ako nisu \"pismeni\" i sve vjerski ofarbane mam.laze jer SARAJEVO JE MULTIETNICKI GLAVNI GRAD MULTIETNICKE BIH. Kome se ovo ne djasvi - tutanj! Barem sa portala.
e Carsija ci si ti
Zlo dolazi od te nazadne vjere . Ako se to vjerom moze i nazvati . Radije fanatizmom i ludosti . Nije ni cudo sto je cijeli svijet protiv nje.
Svo zlo dolazi iz BG, ZG te domacih jugonostalgicara i UDBASA poput Hadziomerovica. Steta momka, bio je normalan dok nije ozenio onu bosansku verziju Jovanke Broz
Mi smo se vratili, bagro crvena. Ali ovaj put ni milom ni silom necemo prepustiti vlast. Ovo vam je samo pocetak. Za 30 godina sve komunjare, jugonostalgicari, socijaldemokrate ce biti ili mrtvi (jer su vecina vas suvremenici sa dinosaurusima) ili rasijani po bijelom svijetu. A BiH ce ostati nasa.. Sve sto radimo, radimo zato jer nam se moze. Pocrkajte..
Svo zlo u BiH i dolazi od islamske zajednice . To je pticama na grani jasno.
IZ pokusava prigrabiti ulogu Centralnog Komiteta. Islam je Komunizam u drugom pakovanju. Isto sranje, drugo pakovanje.
neka Rijaset napravi sebi televiziju pa nek pricaju sta i koliko hoce.Da bi bio vjernik nije potreban Rijaset
A ŠTA KAŽE DIOR
Kako bih s prcio naseg vjerskog vodju
Proputuj malo Evropom seljačino, pogotovo južnijim, katoličkim zemljama, pa onda laprdaj o sprezi države i vjere. Ili jednostavnije, uprati malo šta se dešava trenutno u Italiji glede raspela na zidovima svih škola, javnih ustanova itd. Takve kao ti je Tito koristio u agrikulturi - kao đubrivo, levatu nesvjesni!
Seri seri moj rejse bijeli BIH4EVER
O Lagumdžiji prijatelju nema ništa lijepše mišljenje . 90 % bosanskih muslimana poštujem i cijenim u istim su govnima kao i ja ali im vjerske vodje nevaljaju ništa ko ni srpske i katoličke puno se brate pletu u politiku a to ni jedna normalna država ne dozvoljava.A mudžose smo morali predati u Gvantić, znaš da nebi dobili kredu od MMF a ni helikoptere od Amera...........ili neznaš???
plavsicka je ravaku kao i svi srbi
malo mamu adminima sto je pusten ovaj dext za komentiranje a vlaska sranja ne mozes komentirat fujjjjjjjjjjjjjjjjjj