Pet godina zabrane ulaska u BiH
0
Frendi Omar ponovno deportovan u Alžir
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Retosu, ja sam ovdje rodjen, odrastao i najvjerovatnije cu ovdje i umrijeti, bas kao i moji djedovi i pradjedovi, nisam poput njega otisao u \"sveti rat\" u neku trecu zemlju da se borim za religiju i za nepostojeceg boga. On je placenicki olos, religijski fanatik i potencijalni terorist, i moja i tvoja BiH ga je proglasila prijetnjom za svoju nacionalnu sigurnost i vec ga jednom protjerala, ovo je drugi put. Svjestan sam kako je znacajan procenat Bosnjaka vjernika glup i zaostao, ali tvoje poredjenje njega i mene stvarno postavlja neke nove standarde gluposti.
mediji laž.u da su mus.lima ni krivi za ovo isto kosto la.zu sve ove gdine, pocevsi od 11.09. 2001 godine... la.ž je primjer i odraz zapadne \"inteligencije\"
ne trebaju nam ni takvi kao sto si ti al ko nas sta pita
Samo goni gowna napolje, taj svojevremeno nije ni dosao da se bori za Bosnu i demokratiju nego za islam i Ala.ha, nije se borio za ljiljan i republiku nego za polumjesec i serijat. Takvi nam ne trebaju niti su nam ikad trebali.
Amerikanci svoje dobrovoljce koji im pomažu u agresiji i tlačenju nevinog naroda nagrađuju davanjem državljanstva,a mi ove najčasnije borce protjerujemo,sramotno.
Ma naravno,a zasto nisu ostali proglaseni prijetnjom? Ma daj molim te,jeste nevin covjek sasvim.A na kraju po tvom komentaru se da zakljuciti ko je glup, vlah svakako nisam.
Prijetnjom za sigurnost je proglasen samo zato sto su na pozicijama u vladi i u vladinim sluzbama vlasi sa muslimanskim imenima,ali ocito si ti ili vlah ili previse glup da to shvatis.
Ne mozes deportirati 95 % \"bosnjacke\" populacije.Najbolje je da mi odemo u islamsku drzavu a ovi vlasi nek se pokolju medjusobno.Samo zalim sto ona budala Mevlid nije pucao u narod,imali bismo manje stoke u drzavi.
Bosnje su za tebe Einstein
Da je on tako nevin i fin kako ti govoris ne bi dzaba bio \"prijetnja za sigurnost\" BiH.Tako da,sretan mu zivot sto dalje od Bosne.
samo goni...imamo dosta i svojih gov.ana..
bošnje,slijedite svog brata Omara i idite u Alžir...tamo žive primitivci poput vas,odlično ćete se uklopiti!
Treba svu nezahvalnu balkansku stoku pod hitno deportirati iz EU. I slažem se s ovim gore, što više gledam nas sve više poštujem Srbe, oni stoje uz svoje.
Mora da se jadni covjek borio ovdje u ratu na strani bosnjaka(srba,vlaha? ne znam ni ja vise sta ste al sigurno niste muslimani)a sad ga deportiraju.Sramota i zalosno sta drugo reci.Mislim da pocinjem vise srbe postovati oni barem svoje ne izdaju.