Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutorina i jednima i drugima služi samo za dobijanje jeftinih političkih poena.
...kome je englez kapu krojio, taj je vazda naj­ebao...sa ili bez tzv badinterove komisije....i nemoj bakija podsjećat na "stavljanje tačke", jerbo, kaže mahala, zna baki bit smrtno zajeban glede toga...
.......ma ja, lako je tuđim k.ur.c.em. gloginje mlatiti, a baki se češlja, samo ne zna šta bi prije gore ili dole:))
Sa svim se slažem, osim s izgradnjom luke.
Tacka, tocka, dot....kakva sutorina, neko ne zeli bih dobro. tocka.
PROF. BOYLE, SVAKAKO NIJE NEPRIJATELJ BOSNE - TREBA GA POSLUŠATI! kADA SE MALO BOLJE POGLEDAJU SVE OPCIJE KOJE SU U PITANJU OD 19 VIJEKA PA DO DANAS - NAJBOLJE ZA BOSNU JE - NE POVUĆI VRAGA ZA REP!
aj sad kurta, ako smiješ
Napokon jedan što pametno govori.
Teritorij se niakda nije dobijao pregovorima niti sudovima vec ratovima. Pa pogledajte historiju ljudi dragi. Historia est magistra vitae.
nacelo 'kako posjedujete'..pa i posjedujemo , eno ti papiri
francise, po tvojoj prici svi su tebe slusali, a ja prvi put cujem za tebe. bosna je postojala i prije banditerovog sporazuma saq izlazom na more od dubrovnika do sibenika. sta kazes da i to pitanje potegnemo? dok je bosanaca bice i bosne, a ne dok je amerikanaca, banditera i francisa. zdrao
Pa bila je i Turska od Maroka pa do Srbije... Nego provjeri svoj frizider... Prazan frizider je rezultat politike slicne tvojoj :)))))))))))
da ali turskoj vise govna ne trebaju, a u mene frizider breči ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izlaz na more se ne dobija sudskim sporovima, već ratovima...
Konačno da o ovome progovori neko ko zna šta govori.
imam Neum, pa nikakve koristi od njega...
nema se ni za drva, pa moraju da lože narod nečim