Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je vrijeme da se studenti pokažu. Recite i ne porecite. Načnite te " profesore" koji su vas opljačkali kako bi oni imali veće plate.
Ja sam jedan od studenata ovog studija i odgovorni su tadasnji dekan Mirko Pejanovic, Senadin Lavić, Izet Beridan, Šaćir Filandra
I onda govore, samo na privatnim fakultetima se kupuju ispiti... Nema gdje se ne kupuju u ovoj BiH, ovdje je fazon samo kako jeftinije proci...
Jesi li kada bio na kojem privatnom fakultetu? Je li znaš nekoga ko je rekao da je na privatnom fakultetu platio ispit? Tu se godina masno plati upravo zato da ne bi došlo do ovakvih situacija. Na privatnim fakultetima nema profesora koji će te 5 godina obarat. Takav dobije otkaz.
Šta vam nije jasno !? sami sebe da "izruče" i da okrive ko je još toliko lud ??, Ismet Salkić, Šaban Begović, Dževad Termiz, Esad Zgodić i Ehlimana Spahić, to su ta "cijenjena" imena, mada bi se još koje ime komotno moglo dodati na spisak, ovih pet su numero uno so bise reklo.
Iz ovog ne pismenog komentara se može zaključiti da je reče o frustriranoj osobi koja je ušla u konflikt s osobljem fakulteta pa je počela da imenuje ljude s kojima ona ima problem odnosno problem ove osobe leži u njenoj kroničnoj nepismenosti i neznanju.
Pa ovi koji odbijaju da imenuju te krivce su i sami dio te kriminalne "elite", koja je ukrala novac studentima !!!
Zemlje trečeg svijeta nam se smiju ! Ups, pa mi i jesmo dio toga trečeg svijeta !!!
Jedi bolan vise g**** isto debil neki na svakom clanku satro kumunisticke poruke i neke gluposti izvaljujes, ti kao upucujes na nesto, narod pozivas itd. metak u čelo lično bih ti uputio
@Nacionalsocialisti.Sarajevo Ja jesam komunista, i sa time se ponosim !!! A zašto tebi smeta što ja narod pozivam u revoluciju ?! Da možda i ti nisi upleten u ove skandale koji potresaju Bosnu i Hercegovinu ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)