Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ loki - smatra svaki iole civiliziran čovjek, usmrđeni teroristo iz usmrđene Genocidne Tvorevine
Mi Servi smo ge.nocidna bar.barska tero.ris.tička ga.mad
Al se vi brinete za Srbe,sta je sa vama?Gdje10 milijardi ?Zaboravili .
Tanko ti meni rezonuješ za jednog škutura. Nema to veze ni sa Hercegovinom ni sa njegovim precima. Nakon filma "Dom za vješanje" bilo je pitanje dana kada će Kusta da se pociganči. Čovjek jednostavno voli taj mentalitet i bog. Pa još kad nakon toga neplanirano to dobro i unovči, kud će mu šta bolje.
kada se dodje do pianja mus/limani. tu kod sr.ba nema dileme..sve sto mus/limanima smeta sr.bima valja ..
NEMANJA KUSTURICA,je jedan od najpametnijih Hercegovaca,on zna da su njegovi hercegovacki pretci ,,presli na islam,, I sto je u tome lose.Kad god netko hoce nesto da gradi,vi pdmecete noge i mutite narode. sada ce da Vam popravi i mudenburg kasarnu,i bijelu I zutu tabiju.Zahvalite se NEMANJI . . .VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Ја сам мислио да бошњаци никада неће сазнати да је госпођа Моника била у Републици Српској!
Sta kazu ucviljene mamice S.r.e.b.r.e.n.i.c.e,njih niko nije pitao smije li ona doci.Jos pjevaju Mars na Drinu u UN,jos stavljaju zastavu S.rbije na granicu.Ovi S.rbi su nesnosljivi,oni nas z.a.j.e.b.a.v.a.j.u
Opet pene mundzosi, sta briga ove iz federaTion sta se desava u nasoj lepoj najlepsoj Republici Srpskoj. Nek se pozabave sa sadikistanom, ne vazno im da se pale ovi gastarbajteri hejteri i da im slivaju novac u kasi da bi ziveli na guzove. Glupljeg naroda od ovih hejtera nema.
Kusta samo pokaze prstom na nekretninu i to je njegovo.Niko nije bolje naplatio konverziju religije.Drzavne pare, a radi se o milionima potpuno javno prelaze u privatne djepove.Nikad ovdje nece biti dobro jer je narod glup do bola.Bosnjaci,Srbi,Hrvati,ostali su magarad.
Ovo što ovi namucaše ,rekli su javno prije par mjesecio mnogi u Trebinju Banjaluci Foči...
Ne znam, radi šta znaš, ja nemam vremena jer su mi tvoje mama, seka i kćerka zgrabile onu stvar i otimaju se za nju da ne mogu nikud. Jer sam prije toga lipsao, isisale su iz njega i zadnju kap.
Forum mladih bps-a??? ha ha ha, jesu bila sva trojica???
za sve rekreativce u kladjenju dobar site http://bet-tips.cogia.net
sta vam je ljudi, pa kusta je nas trojanski konj. ma kakav konj, konjcina je to. on podriva rs finansijski, iznutra.
BPS jedini koji imaju hrabrosti reci onako kako jest i zato jedno veliko BRAVO za vas! Od danas znam za koga glasam definitvno!
samo nek pljackaju pravoslavna vlaska vnago!A juce im bacaju krsteve u rijeku a oni love kao psetadija!Koja maloumna srbostoka jbo mtr