Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARS BALIJE!
Gdje su sad iz sda da potpisujemo peticiju gdje sad dzenkinson da pompgnu postenom covjeku koji je iz rata izaso bez dinara i fakulteta koji je pravi bosanac i borac za ovu drzavu koja mu nije nista dala
kada je ovaj cestiti covjek uhapsen niko nije ni slutio da ce njegova patnja tako dugo trajati,a jos gore je sto nasa vlada nije mogla nista da uradi,jer nismo 3 god imali niti ambasadora.lazna i vrlo prljava politika nasih istocnih susjeda se vrlo cesto pere pred gradjanima srbije preko ovakovog nekog covjeka,da bi se kao pokazali da i oni imaju nekoga za hapsenje.oni time hoce da kazu da i bosanska strana ima zlocina.srami se srbijo za sve zlocinacko sto si iznjedrila u posljednih 20 godina ,i jos hoces da prebacis krivicu na neke druge.Dobri nas Ilija ,samo nasa ljubav i molba bogu moze te spasiti,jer i svijet se bavi sobom ,pa zlocinci haraju.mislimo na tebe svi posteni gradjani BiH.
Pa izglasali smo i svi mi znamo ko je isao gore i niz Drinu upravo zbog te iste zalazje,skelani,kvavica,pod vavanje,gvobic ili G.bvdo Oni koji su pored puta za Srebrenicu, sa leve strane od Bratunca
Pozivam svinjbe da izglasaju podhitno svoj entitet u birchu -zalazje,skelani,kvavica,podvavanje,gvobic ili G.bvdo Za delje cemo se dogovoriti dali da idu u drinu ili u nebesa po njihovoj volji ali ja mislim da im je bolje u nebesa jersu oni nebeski narod i to ih ceka kad tad bolje im je ranije INSALLAH.
ovo moze samo srbija raditi,nevinog covjeka drzati u zatvoru.kako mi je samo zao jurisica od sveg srca mu zelim da dokaze svoju nevinost.
@Birach.....a da popusis jednu sa filterom
Pozivam Hrvate da izglasaju treci entitet i tako uniste vestacku tvorevinu BiH!!!!! Pa ce mo po pitanju Ilije Jurisice da se dogovorimo.
Poserem se na njihov sud i izabrano vece.
Sto sad Silajdzic ne putuje u BG, sto se ne javi Dzenkinsova, gdje je Damir Arnaut da pravno savjetuje, pa gdje je i Komsic? Ilija Jurisic nije dovoljna faca, je li??? Ganic je ocigledno primus inter pares. Zali boze nas sto smo samo jednaki.
SRPSKI GENOCIDASI I RUSITELJI U GENOCID TVOREVINI NA CELU SA SPIRICEM, DODIKOM, RADMANOVICEM SU TI KOJI UZ PODRSKU SRBIJE I KONSTANTNU MANIPULACIJU i LOBIRANJEM PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE NE DOZVOLJAVAJU USTAVNE REFORME I BILO KAKVU DEMOKRATSKU FUNKCIJU BiH-E!! TREBA ZA SVA VREMENA UDARIT PO KRVAVIM PRSTIMA SRBIJE I SRPSKIH GENOCIDASA U GENOCIDNOJ TVOREVINI! ZNACI SAD POCINJI GENOCIDNI SPORTISTI DA SE SEPURE SA SLIKAMA NAJVECIH RATNIH ZLOCINACA SRBIMA , TO JE VISE NEGO PONIZENJE I SRAMOTA PREMA SVIM ZRTVAMA SRPSKE IDEOLOGIJE O CISTOKRVNOJ RASI SRBA!!!! TIHICU TI SI JEDAN OD KRIVACA STO SE PO ZRTVI BOSNJACKOJ SRBIJA IZZIVLJAVA! KO JE GLAS\'O 31-OG DECEMBRA ZAKON ZA PRAVO NEGIRANJA RATNIH ZLOCINA I GENOCIDA????! DOSTA JE VISE SRPSKOG TERORIZMA I TERORE KOJU VRSE NAD DRZAVOM BIH-E I NJENIM GRADJANIMA I PONiZAVANJA SVIH ZRTVI SRPSKE MASINERIJE UBICA! DOSTA!
PODRSKA ILIJA, JA SAM TE REDOVNO SPOMINJO I PODRZAVO! GENOCIDNA FASISTOIDNA SRBIJA JE KIDNAPOVALA I DRZI U APARTEIDU NEVINOG COVJEKA ILIJU JURISICA! TREBA UZET PARA IZ BUDZETA BIH-E I PLATIT DOBROG ADVOKATA INTERNACIONALNOG KALIBRA! EVO VEC DVE AGRESIJE SBIJE NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU NJENE DRZAVLJANE, KIDNAPUJUCI IH BEZ IKAKVOG RAZLOGA STO JE PO MEDJUNARODNOJ KONVENCIJI O PRAVU LJUDI VELIKI PREKRSAJ! SLOBODA ZA ILIJU JURISICA KOJI JE NEVIN COVJEK I KOJI JE BRANIO CIVILE I SVOJ NAROD OD SRPSKE MACINERIJE RATNIH ZLOCINACA I BARBARIJE SRPSKOG TERORIZMA I TERORE KOJE JE VRSILA NAD CIVILIMA U BOSNI I HERCEGOVINI! TADIC I JEREMIC CUVAJU I NE ISPORUCUJU RATNE ZLOCINCE RATKA MLADICA I GORANA HADZCA! I OCE TE BIJEDNE DVIJE LICEMJERNE POLITICKE LUTKICE DA DRZE MORAL I PRITISAK NA NORMALNE I NEVINE LJUDE???!
poslije ovog slucaja, gadi mi se halabuka oko ganicija Ilija Jurisic je posten covjek, bez novca, ratnog profiterstva, i bez politickih veza i utjecaja, i svi su ga lako zaboravili i slegnuli ramenima ... Ganicu je mjesto u zatvrou, iz ovog ili onog razloga, meni svejedno
Zatvorise covjeka ni krivog ni duznog. Gdje su sada sve te i domace i inostrane udruge za ljudska prava? Ilija je zrtva srpskih napora da se agresija predstavi kao nesto drugo zato se i sudi onima koji su se branili. Treba sve uciniti da ovaj covjek bude pusten. Treba ih tuziti!!