Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NjV napominje da "BiH" policajci u rekoloniziranom Sudanu ne predstavljaju našu Bosnu već svoje masonske lože i mafijaškog kuma Radončića - ministra policije koji koristi izdavaštvo kao masku za pranje novca i kontrolu regionalnog tržišta narkoticima; podsjeća naime da mu je otpad-novina (turkofilni "Avaz" tj. "glas" na turskom) zvanično ostvarila profit od nevjerovatnih 100 miliona Eura, ali je to nemoguće ako se zna da isti pokriva uglavnom "Alijin fildžan" tj. 27% "BiH" pa i najprostija matematika pokazuje da mu je za takav profit (ne tek promet!) trebalo tržište veličine J. Kine, a kupcima platežna moć Austrijanaca!; osim toga, ovdašnji narod baš i ne voli čitanje (o nepismenim da i ne govorimo!), 70% je ionako nezaposleno (190. na svijetu i to s "friziranom" statistikom - vidi link), a znamo i da je Internet "pojeo" printane medije; dakle, ovdje se očito radi o jednom običnom narko-bosu kog Jezuiti i tajne službe vrlo lako ucjenjuju da, dok glumi patriotu kao nekad Alija, Suljo, Zlaja i Haris, dovrši projekat podjele Bosne (stvaranje "Bošnjakistana" = "Velikog Sandžaka"), inače će ga vratiti na Američku crnu listu zajedno s njegovim partnerom u zlu Keljmendijem a s koje je dotični misteriozno skinut baš "slučajno" malo prije nego će tajkuna dovesti za ministra što je još jedan primjer ruganja zapadnih dinastija i njihovih "pretorijanaca" Jezuita u lice našem narodu (sjetimo se rata i "kurve Evrope" - sad znate ko je ko!) jer koja "slučajnost" da, od svih mogućih kandidata, baš kum mafije i njegov partner budu izbrisani s crne liste (dok su jezuitske svinje još imale kontrolu nad CIA i FBI) postane ministar i to ne bilo kog resora već baš - POLICIJE; podsjeća da je ovo obični antički metod mrkve-i-štapa, kojim Rim ljude podložne korupciji prvo navede na tanak led omogućujući im da se obogate, pa ih onda "sasiječe" javno i preko noći - tj. za primjer ostalima (da se zna "ko je gazda") ali i da se stvori utisak da je "korupcija pobijeđena"; naravno, sve su to obične gluposti i geostrateški mamci kao npr. "spisak poreskih dužnika" - naime ne bi niko ni bio dužan da je država radila svoj posao umjesto što je 20 GODINA zatvarala oči dok je Vatikan postavljao zamku i pripremao teren za namještanje "korupcije" - nekada je to bilo nezavisnim rimskim senatorima i provincijalnim guvernerima prije nego ih "potroši", a danas je to Sanaderu, Miškoviću i "Osobi C" tj. bh. im pandanu kog treba da isporuči Radončić u ulozi bosanskog Berlusconija http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Svi ste vi isti Bošnjaci,ali hvala vam što nam i za Božić pokazujete vaše lice i koliko nas mrzite.Uživajte u vašoj mržnji,nadam se da će vas ,a zivjece i prezivjeti Srpski narod i Republika Srpska.A ovaj licemjer i njegova organizacija mogu da ga duvaju i parodija od imena njegove organizacije.,Sve što vi nama želite,želim vam duplo toga.
Jedino kada se suocimo sa istinom, kako god bila bolna, tek tadamozemo krenuti naprijed. Tako i stanovnici i cijeli politicki vrh rs treba da se suoce sa istinom da bi narod mogao krenuti naprijed, jer koliko god se negiralo ipak na kraju se suoce sa stvarnoscu.
esmaseh sine pa nisi valjda toliko naivan-na?
Bravo odlicna inicijativa samo sto se nista nece promijeniti, koljaci iz devedesetih su danas roditelji koji su svoju djecu odgojili u "duhu cetaljstva" tako da od pravde i pomirenja nema nista. Jedino je rjesenje ukinuti entitete i proglasiti republiku pa ko digne glavu dobro ga krhnut po njoj.
A ti sa 23% ces nesto,nesto,nesto...ukidati,proglasavati,krknuti! AHAHAHHAHAHAH :DDDDD
petre obali ga mestre znam da ti Kacavenda nedostaje :P
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
joj kad vidim sinana i jasmina odmah znam da je u pitanju veliko pranje para. reci sinane alicu koliko stotina hiljada maraka ce gradjane BiH kostati to vas zajebavanje?
Podsjećanje na monstruozne zločine koji su temelj tzv. rs nije pranje para niti zajebavanje.
ne trebaju meni sinan i njegov sin jasenko da me podsjecaju, mogu pitat oca i amidzu (zlatne ljiljane) ili prosurfat po netu. ovo podsjecanje ce gradjane tuzle kostat nekoliko stotina hiljada (kao sto nas je do sada kostalo sve sto sinan i imamovic "urade") tako da je to cisto zajebavanje
odoh po kokice uz čitanje komentara....
dobra ideja, bit će žestoko...........tri, dva, jedan........sad
Ovi su prosle godine dobili 800.000 maraka i sve potrosili, pa su sad uspostavili liniju ...2 marke za odbranu Ilije Jurišića