Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sva popuštanja i propuštanja u Hagu su završena. Ceh za sve učinjeno će platiti preostala trojka. Kolateralna šteta će biti Dodik, Bosić i njihove stranke. Ostali iz njihovog partnerskog "Odnosa", takođe imaju po jedan žuti karton. A, tako će izgleda nestati 7 veličanstvenih, a narod doći na svoje.
Možda je važnije od shvatanja Haškog suda, da građani konačno shvate stvarne činjenice događaja u BiH i ulogu Karadžića
samo sudjenje javno kad su potocari ostatk godine nista se ne radi ....
Djelomična satisfakcija za zločine koje su počinili Srbi Karadžića je ukidanje RS i vraćanje BiH u normalo. Sve ostalo je povod i uvod u novi GENOCID koji će visiti u zraku. Zbog toga Bošnjaci OPREZ i otvorite četvore oči.
kakav si *** te otac cetnicki
Daj vise da mu presude,dosta je i ovog bilo,u vraga vise. I umrijet ce,a nece mu izreci konacnu presudu. Sta se tu ima toliko raspravljati. Jasta je nego kriv. Vidimo svakog 11. jula,koliko je kriv.
nemojmo se zavaravati i doživljavati ozbiljno odluke haga. hag je produžena ruka nato pakta i zapadnih fašista i ako vam oni daju neke ustupke to znači da će te uskoro morati govna lizati. njih pravda uopće ne interesira, interesira ih samo kako ustrojiti vlasti na balkanu da ih slušaju, a hag im je uz mmf jedno od sredstava kako to da ostvare. za sada im ide odlično jer vlasti svih banana-država na balkanu ponavljaju ko papagaji ono što im brisel naredi. ne znam zašto je nama u bosni stalo da hag osudi radovana ili mladića. mi znamo koja je to gamad i nijedna odluka suda bila pozitivna ili negativna ne može to promijeniti. fuck off hag
Jesi i ruzan,ljepsi su animirani likovi :D