Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrostojeci nam ovi studenti ! bas mi je drago kad studenti imaju :-)
najlakse je po alagi sad, a da vam je pare i posao donio dizali bi ga u nebo, krivi su svi podjednako, imate srece da su odustali jer da su krenuli na put sa njihovim autobusom stigli bi do srbije max. do bugarske i onda bi opet alaga bio za eventualni kvar,eme tours kao organizacija da je sposobna da organizira ovakve pohode, uvidjela bi da nesto ne stima u tih 149 KM.Tako da nek opet dodje prevarant neki i proda vam pricu Istanbul za 149 KM obijerucke bih ga prihvatili.
Istambul se može organizovati za 100 KM po osobi pod uslovom da napunite spratni autobus od 72 putnička mjesta pronađete humanitarni smještaj u nekoj od tamošnjih organizacija i svakako hranite se o vlastitom trošku a nezaboravite na ulaznice u muzeje za koje nemam trenutno taćnu cijenu .Zeir.
čisto sumnjam kad uzmes u obzir da su troskovi duplog autobusa minimum ono bas minimum 100KM po osobi, i jos plus ima dodatnih troskova puno, tako da mrka je kapa onom ko za 150 KM prodaj Istanbul.
Kakvo školstvo, takvi i studenti. A onda takve i ekskurzije.
Držo ljestve jal krao, narod kaže, svejedno je. Čuj, imali posla s lopovom, pa idemo okolo varat ljude, krasti im novac, nebitno tko je prevaren. U ovoj našoj tragikomičnoj državi, bar ja takav utisak imam, svi pribjegavaju nekakvim lopovlucima. I studenti ako mogu ulete profesorima da kompenziraju glupost, doktorima da se prije dođe na pregled, suci inspektori i slični ma da ne pominjem, na pik.ba bataljun prevaranata, dimnjačare ne podmićujemo još ili nisam informiran, itd. Ajde sad nek se prevarenim ljudima javi neki fini obrtnik, što lomi ruke i noge skupa i zajedno, uplate mu neki novčić, po stotkicu recimo, i eto pravde, jebi ga.
Ovo je zaista krajnje vrjeme da se otvori pitanje nelegalnih posrednika koji ucjenjuju i prevoznike i putnike a sve u cilju sticanja protupravne koristi. Odgovorno vam tvrdim da su firma Eme turs d.o.o. kao davalac usluga i nesretni studenti kao korisnici usluga mogli prevazići sve nesuglasice da nema takozvanih "organizatora u sjeni" ćiji su apetiti nepodnošljivi. Bavim se prjevozom putnika sa vlastitim voznim parkom od 1990 godine i vjerujte da se eto prije 25 godina "vođi grupe" neobavezno davalo povlašteno mjesto u autobusu ili usputna zakuska a u današnjem vaktu hiper ponude prevoznićkih usluga najviše rizikuju a najmanje zarade vlasnici vozila. Žao mi je i suosječam svu bol sa studentima i prevoznikom. Zero.
Halo idioti, pa zamračite podatke sa uplatnice. Ovdje stoje svi podatci za krađu identiteta i još puno gadosti.
"_Obavještavamo javnost da naša firma 'Eme' d.o.o. iz Travnika nije uzela novac od studenata već da su studenti uplaćivali novac na račun Alage Zelkanovića za što vam dostavljamo dokaz," M,UĆKA! I to zajednićka mućka. Nešto tu smrdi. Kako ste vi kao agencija dozvolili da se uplate vrše na privatni račun Zelkanovića? Kakva ste to vi agencija koja nema spisak putnika i uplata ??? uplaćeni novac vam nije bio potreban za putovanj??? Valjda će istraga ispravno raditi svoj posao i utvrditi krivicu.
sami su krivi, toliko se uzdizu da sve znaju fakultetlije,a nisu znali pitati kako to da trebaju uplatiti novac na njegov racun a ne na racun firme. Sami pali,sami se ubili... a i ova firma je kriminalna, opravdanje im je za naivcine! brate mili,neka ga policija prevede i nek vrati novac, ili ga ne mogu mozda naci? Da nije u Istanbul pobjegao mozda??
,,SEOSKE LOLE,, DAJ LOVE NA BRZAKA I BEZ TRUDA. E VALA NEKA MORAJU VRAĆATI, JA MISLIM DA ĆE OVI ŠTO SU MISLITI ZGRABITI LOVU NI ZA ŠTA OD MUKE ŠTO MORAJU VRATITI PARE DOBILI LEUKEMIJU.
to je napisano u afektu :) inace sam prilicno pismen...
profesore profesore kako se kaze ukradi novac ALAGA LOMA PROFESOREEEE , ALAGA LOMA :p
alaga klosar stari
Kriv kriv kriv, niko nije Mir, Krava krava krava ava ava krava niko nije ava ..... krava
ima ona pjesma od Halida Muslimovića....NE TROSI SUZEEE NA MENEEEEE SVAKA SUZA GRIJEEEH JEEEE TNTNTNT
ko bi reko da je Alaga ovakp sposoban... mali je vrljav ali krade ko profesionalac! ;)
I ja ga poznajem i niakd ne bi reko da je sposoban za neku akciju cak sta vise kad ga vidis dao bi mu marku al etoo svakakvih nas ima ....
Ja ga ne poznajem licno ali sam cuo neke price jps mnogo prije ovoga... Vjeruj mi nebi me zacudilo da bude ministar ne zato sto je pmetan ili vrijedan nego sto se svuda gura... Kvazi strucnjak za sve... Ali jbg tako nam je dok pametni nece ovakvi ko on ima da nam svima kapu kroje...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)