Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Tihic i Covic zloupotrebljavaju presudu Sejdic-Finci kako bi podijelili FBIH na dvije izborne jedinice sa vecinskim bosnjackim i vecinskim hrvatskim narodom. Ublehasi!
pa morao je covic sebe obezbjediti, sta njega interesuje presuda Sejdic Finci.
Dobri si skonto moj Jakobe,koliko spominju tebe i Sejdica vecina misli da se radi o jednom liku po imenu Finci Sejdic. Hdz od presude koja je trebala da rijesi prava manjina u drzavi napravio "problem" hrvatskog pitanja u Bih,a mogli bi da igraju borbene da nemaju podrsku u lopovskoj SDA(mislim ista g...)Sreca da nista ne zavisi ni od jednih ni od drugih.
Presuda u sličaju "Sejdić-Finci" biće u potpunosti izvršena samo onda kada u Ustavu BiH bude pisalo "Bosna i Hercegovina je država svih njenih građana i naroda".
Hajde kretenu makni se iz politike *** te onaj cigo Sejdic. Zbog vas se i dijeli BiH dok su vase ciganske drzave ostale Etnicki Ociscene kako Hrvatska tako i Srbija i to ona uza bez Republike Sandzak, Republike Vojvodina i Republike Kosovo
Ti si zidove dodikov igrac, koji radi na trovanju sarajeva...
Niste spomenuli koliko je puta za vrjieme intervjua izbacio jezik napolje. :)))) Molimo update. Hvala.
Ma ima samo moras citati izmedju redova :-)
BiH=Kameno doba Sramota je da u 21. vijeku raspravljamo i ne poštujemo osnovna ljudska prava i slobode, što kaže Damir Nikšić ovo nema niđe! A da se ne lažemo da su oni htjeli ovaj problem po pitanju Sejdić-Finci je trebao i mogao biti rješen još prije godinu dana kada je to bilo predloženo sporazumom SDP-a. Al hajd ti to objasni ovom zatucanom narodu.
Ne more bolan finci, ne more od fasizma, nacionalizma, kleronacionalizma, sovinizma, etnofiletizma i svih ostlih izama na koje mi svrsavamo svaki dan. Zar neko misli da u svemu tome ima mjesta za gradjane, ostale i manjine. Dontbiridikilus
Trazi Covic rupicu kuda bi mogao svoj nacionalizam da progura,skupa sa Tihicem.
KAKO JE PO OKUPACIJI NAŠE ILIRIJE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). ** NAPOMENA: portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice. ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Ja naprosto uzivam u sporazumima SDA-HDZ koje pokusavaju podvaliti pod krinkom "rjesenje Sjedica i Fincija"....hahahah pa to samo u ovoj drzavi ima da nesto trideseto upakuju u nesto pedeseto. Dosta je bilo podjela bagro nacionalisticka !
ko su vise ti Finci,nek idu Finsku... :)
Konačno da neko nešto kaže pametno o Presudi SUDA iz STRASBURA u kome se kaže da SEJDIĆ-FINCI kao OSTALI su neravnopravni u odnosu na konstitutivne narode(SRBE,HRVATE i BOŠNJAKE) i traži da se ukloni ta diskriminacija.A sad i naši političari i tkz.EVROPA rješavaju PITANJA HDZ-ova da se od sad pa i ubuduće za vijek vijekova Hrvati biraju isključivo i samo iz HDZ-ova
svi su jednaki,al u diskriminaciji,nazalost
Jakob Finci je jedina nada normalne BiH, a ovi sto pominju nekakve "cifute", nisu svjesni svoje gluposti, il' su neprijatelji normalne BiH.