Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Iskreno mi je žao gosp. Munira pardon Finci...oboje se sjete holokausta kad prime nadoknadu za sjećanje...
Uz dužno poštovanje Jevrejima i Romima ali mi je pun kofer i Sejdića i Finciojka ...ma dajtte ljudi D O K LE
Finci mason! :D
ma vidi da ste papci i ne znate da jevreji su tu 500godina i da vise volim svakog sarajevskog jevreja,za razliku od vas seljacina koji ste naselili sarajevo,same nacionaliste i seljacine
Dosta vala Finci i tebe. Ti si se nagrabio u poslijeratnoj BiH, s toliko para imaš veća prava od 90% stanovništva. Nema funkcije na kojoj nisi bio, još samo da budeš reis ili kardinal.
poserem ti se u stau finci
ko te **be cifute!
Mislim da su ovu odluku trebali da donesu do odredjenog roka,bas je ovo postalo ne odgovorno..ne znam samo sta je razlog ne donosenja odluke jel opet opstrukcija SDA i Lijanovica ili??
Ma Finci, sutra istice rok, mozda se dogovore do sutra xD