Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina država gdje se ovo može dogoditi: Ćova Fahri dolazi u posjetu u zatvor da razgovaraju o budućnosti BIH, a poslije kada ja pušten da se brani sa slobode nalazi se sa Baketom da razgovaraju takođe o budućnosti BIH. E moj noorode hoćete li ikad pameti doći? Dokle se budete izjašnjavali kao jedan od 3 konstitutivna naroda dotle ćete održavati ovu troglavu pantljičaru na vlasti. Dokle budete birali prestavnika svog nooroda nema napretka. Jedan čovjek treba voditi sve noorode u BIH.
Šta znaći otvaranje avio linije, da nešto Arapa dolazi, a ako dolaze kao turisti, dobrodošli, ali i ovo pa pa i biznis forum kojem se pridaje znaćaj, a koji je već ne znam koji po redu, nije to sve vrijedno prema žalosnom kraju u vezi stećaja još jednog giganta Hidrogradnje, koji je završio svoju istoriju pod upravom i brigom i Bakira i njegove slavne SDA.
@aktivacija Mora da si ti, po ovoj tvojoj ovakvoj reakciji, veliki simpatizer SDA, a da si nešto puno pismen, to sigurno nisi i ostavi se tih tvojih savjeta i preporuka.
Mijenjamo Bakira za Titinog papagaja sto suje..
Mijenjam ti mater za seku, kažu manje prešla.
@Simon.W. Pišam se po diktatoru Titu i tvojim Arapima. Živio predsjednik Bakir!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu li klix novinari da istraže zašto ovi iz Katara u BiH mogu bez viza , a mi moramo imati vize za Katar.Daleko od toga da bi sad išao tamo,ali bio bi red da se poštuje reprocitet po ovom pitanju
@skydiver.....tako nam je za sve drzave a ne samo za Katar. to u prevodu znaci da mi i nismo drzava, nama svako ulazi ko hoce i tako je zadnjih 20 godina a u medjuvremenu mi smo se tek nedavno izborili za bezvizni rezim u EU.Za uci u Katar, svako mora imati vizu, bukvalno svi, ukljucujuci i drzavljani zapadnih drzava...
@pile ovoj državi pod hitno mijenjati ime u Otirač,zastava može ostati ista
Hocu li docekati da ovaj hostapler ostvari kakav dogovor za jednu finu, pristupacnu avio-liniju sa nekom EVROPSKOM zemljom?! Imamo toliko linija za svaki moguci grad u Turskoj i nekolicini azijskih zemalja, a covjek se slomi i novcano i psihicki dok nadje liniju za recimo Spaniju ili Italiju, a da ne spominjem Skandinaviju. Napokon stavite Bosnu u Evropu gdje joj je mjesto, makar po zracnom saobracaju.
@andres_iniesta_2 Bas. Radije cu Zagrebu ili Beogradu ostaviti pare za pristojan let bez zajebancije.
@andres_iniesta_2 Obavezno! Hvala na prijedlogu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otvaranje linije Doha Sarajevo, klapa 126-i put. Lao da je riječ o letu za Mars.
Nek Bake izlobira da zavrse onaj stealth aerodrom u Trebinju, taman tu mogu zaposlit jos par stotina ljudi, tako ce ubit dvije muhe jednim udarcem.
Dvije zastave cjelovite BiH sa 3 naroda, a ne zastava jednog dijela BiH jednog naroda, pa onda reci da su one isto ko i zastava sa ljiljanima, nema sanse
Da smo u ratu bili 100% pobjednici tako bi bilo