Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peštek otisao za direktora bazena Otoka. Kakav li je to strucnjak majko moja. Po kom osnovu je izabran i koje su mu kvalifikacije?
Po osnovu toga što se rodio u SDA :D
Fica je jedan od nas iz raje.... Pametan objektivan i hrabar!!! Njegov kum Mladen mu je u ratu cuvao ledza dok je Fica ispaljivao OSU! Pamtim jedu njegovu izreku " Sudija je svirao kraj, hajmo dalje , od mrznje nema nista"
Ja sam bio klinac od 14 godina kada sam gledao ovog momka...kada su donjeli osu sa tri punjenja i niko je nije znao koristiti....tog dana je fića skinuo dva tenka...posebno se sjećam skidanja drugog tenka kada je pokušao ući u naselje obložen zaštitom od čelika ili čega već a ovaj pametni momak sa osom u rukama ode na krov zgrade od 6 spratova i pogodi ravno u kupolu....s toga treba cijeniti ovakve ljude ma gdje oni radili i čime se bavili zaslužili su vise od vijećnika 100%
Zamisli napisem realan komentar sa cinjenicama i onda bude izbrisan :D:D:D Nojkotujmo klix pa nek zive od prostitusianja novinara po ulici !!!
BOJKOTUJMO ispravka
uništio 10 tenkova nešto ga se ne sjećam niti sa dobrinje niti mojmila.................
Njazad netko durge nacije.
mamu vam usranu....To što pišete nemate osnova....jer vi pojma nemate ko je ovaj čovjek,sram vas bilo pizduni usrani....Svaka cas fica !
cestitke Fića ...odjebi ove glupe i zle komentare komsija sa 14-tog
Heh, ipak vas je malo sramota pisati ono sto mislite, pa ste ublazili. Ne zanima vas ni priznanje, ni sta je uradio, ni invaliditet, samo jer je u SDA. Ma pisite slobodno sta vam je u dusi.
To što je u SDA mu poništava sva dobra djela... vjeruj mi, kad ideš u SDA svjesno znaš da ideš u kriminal koji je uništio ovu državu, otjerao ljude a da ne kažem šta prave trenutno... džaba mu sve taman da je sam oslobodio Sarajevo...
A kako se to postaje vijećnik bez izbora?? Ono kontaju uništio tenkove pa će narod (ko što i hoće) reći eh nek su njega stavili, zaslužio je... sad našli borce postavljati 20 godina nakon rata... gdje su do sada bili?
potrosaci sehidskih penzija su najveci paraziti
@Sajgonac E jbg sad... treba ženu kojoj su tri sina poginula u vojsci ostaviti bez ičega? Ne igrajte se s tim...