Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbili su je Alija i Silajdzic u Daytonu na dva entiteta i 10 kantona, Republiku srpsku rasteretili administracije i napravili je samoodrzivom a Federaciji natovarili ogromnu administraciju na ledja, 10 Kantona, 10 vlada, 10 skupstina .... i tako je onemogucili u ekonomskom razvoju i osudili na bjedu i propast ...... pa ih Bosnje u zvjezde okivaju.
Kvisling,abdić je se pridružio razbijačima Bosne i Hercegovine,to je fakat.U njegove poslovne\"uspjehe\"od prije rata neću ulaziti.
Imamo mi pametnijeg posla nego razmisljati ko je i sta je Babo.
Razmišljanje jednog Babinovca Da su slušali Babu,Bošnjaci bi jutros imali svi HR pasoše...Na pitanje,pa šta bi bilo sa Bosnom? Pa ne znam...zašto? Toliko o inelektu Babinovaca...svinjojedaca
Krajisnici su jedini mjerodavni da sude o ulozi Abdica, njegovom prijeratnom uspjehu u razvoju Krajine kao i njegovoj ratnoj ulozi. Da li je on pokusao da spasi narod bojeci se zime i gladi pa je sklopio sporazum sa Srbijom ili je nesto drugo po srijedi samo Krajisnici o tome znaju. Ja se iskreno bojim da radi svega sto danasnja vlast i Sarajevski kvazibegovi rade Krajini i njenim herojima, koja im je izgleda jedino dobra kada treba da daje sinove da ginu u ratu ne prouzroci da Fikret i njegova politicka opcija avanzuje i da se ne zaljulja BiH iz temelja.
Znači po tebi pobij,rastjeraj,poruši....počini ge.no.cid u Srebrenici i onda \'ajmo ljudi se razići:?\"#$%&
@ @RS Da zato ste tako posteni prihvatili krvoloke i mafijase Izetbegovica, Silajdzica (Delon/demon) i Ganica, Celu, CAcu i ostale nishtarije da vas vode u pohodima...sve sami humanisti.... Kad tad mi sa RS napustamo ovaj eksperiment od nemoguce drzave, a vi kada ostanete sami sa sobom i svojim mudzahediniskim kontovima, jadna vam majka... Mi srbi imamo milion mana ali ste vi bash u kurtzu
Babo je najbolji bosnjacki politicar - da je on ostao predsjednik mnogi moji rodjaci i prijatelji bi danas bili zivi
sve o izborima i kako se registrirati za izbore www.bihdijaspora.com www.izbori.ba www.izbornibudilnik.se
Mi smo vojska,čija,BABINA,čija,BABINA...aaaaa ha ha ha haaaaaa Kvislinzi i ne zaslužuju ništa bolje,njegovi saveznici su bili sav srpski i srbijanski ološ koji su il na doživotnim robijama il na ovozemaljskim sudovima. Čija smo mi vojska,?BABINAaaa ha ha ha haaaaaaa
Vjerujem ti jer znam da volite kriminalce (Dodik) na vlasti, nama i ostalom civilizaranom narodu zlocinci i kriminalci ne trebaju!
Abdica da pustite i odmah kod Mileta u RS u vladu, on bi pomogao napretku RS u to sam siguran! Ja bih pristao da Fikret bude predsjednik RS!!!
zanima me hoće li bosna tržiti izrućenj po ovom novom sporazumu između ex ju država
Podrska najpametnijem Boshnjaku i velikom covjeku!!! Babo drzh\' se!!!
vece je zlocine alija pocinio, brojno i svakako, i onaj sto je zapovjednik mudzahedina pa ga sahranjujete uz pompu, pa kriminalci tipa nekih caca, kuca, muca...idi, molim te. Kakav zlocinac i ko kaze da je zlocinac? Ustaski rezim pod tudjmanom ili ko? Klinton? Ko? Veci su zlocinci oni koji kazu da je on zlocinac, se.ratori obicni.