Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusam jutros na vijestima da je u nekom velegradu miscini u Holandiji zabiljezeno vise bicikala na ulicama nego automobila...............eh ja..........
da nisu banovići?
@KvaternikEugen1861 ahahhaahah jbg nisam zapamtila.......ali imaju bicikla na svakom koraku........kad ti zatreba samo zajajes i kad stignes na odrediste samo ga tu opet parkiras za nekog drugog......kontam kako bi to nasa bagra zacas rasturila
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Na ovo ni državna, ni federalna, ni kantonalna, ni gradska ni općinska vlast nema nikakav odgovor. Uskoro će i ovo biti jedan od uzroka za iseljavanje iz grada, ljudi će spašavati djecu. Da ne bude da se nije upozorilo.
ma ajde?
Dokle ćete ga mjeriti više,...niko ništa ne preduzima već godinama,...ima li pilota u avionu...!!!!
Istripovani ste da ste grad u fullu a vazduh vam zagadjen !!! Kada na to dodamo da nemate uredno snadbjevanje gradskom vodom ... Tanki ste ko lizalo a daleko od grada ...
Hamo ženee......gaća čarapa, gas maski za djecu..... :D:D
A JADNE BOŠNJE ĆE NAM SE POGUŠITI
tacno smog zna gdje se nalaze medjuentitetske granice.......ne bi to preslo neeeemaaaa sanse
Njima drago reci da je vazduh zagadjen. Ne trebaju ni mjeriti vidi se iz prilozenog. Popisam im se na sprave i sve one koji ne predlazu nikakve promjene po pitanju ovog problema.
disi... ne disi... ne disi...
Opet Dženocajd nad Bolešnjacima hihihihihihi
Černobil je mila majka za sarajevo
Pa kad je projektovanje i ostvarivanje toplifikacije objekata u BiH jednako super-mega-giga-hyper-procesu, kao da je u pitanju vanzemaljska tehnologija i umijece. Tu mislim na prikljucivanje gradskim sistemima grijanja, koje god da je (plin, para...). Ovako, moraju se i kuce necim grijati. Vecina na onaj staromodni nacin, nemaju bas svi finansije za drugu opciju. Zacarani krug. Tako da...disimo na skrge i dalje :)
nažalost..... ali, pored toga što dišemo na škrge, snosit ćemo i zdravstvene posljedice. kako izaći iz začaranog kruga?!
@CheshireCat - Ne znam za tebe, ali ja svejedno uskoro izlazim iz zacaranog kruga zvanog BiH. Ima da prodisem i na pluca, i na skrge, i na sva cula. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
klasika, i nisto cudno, godinama se narod truje, jeb*ne vode nema cijeli dan..nemoj slučajno da bi ko pomislio izaći na ulicu i provjedovati...smao rata nek ne bude, lako cemo mi za vodu i maglu..piihh
ne magla nego smog
Najviše volim kad me ujutro probudi kašalj ptica
oci u magli