Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego sto je predstava dosla do javnosti , rubrika kultura na ovom portalu je brojala 2-3 komentara , sada je potpuno druga situacija, kada to govorim mislim na MESS . Krivo mi je sto vecina ljudi koji su imali lose rijeci prvenstveno o festivalu MESS a kojido juce nisu znali sta je to uopste .Licno pozoriste jako volim i vecinu predstava pogledam dok je festival u toku, ali pomenuta predstava me licno nije zainteresovala pa je nisam ni pogledao . Tako da svakom svoje
@SuaveAcecino1 Jah, i komunizam je savršen, samo što komunisti nisu. Bolan, svaka ideologija je savršena u glavi onog ko je prati. Drugo, vjera nije živo biće i ne može je se vrijeđati. Može je se kritikivati i ismijavati, kao uostalom i sve ideje svijeta. Koliko ja znam, ne postoji zakon u BiH protiv blasfemije.
Ne kažem ja da je meni komunizam savršen, već komunistima. A isto tako mogu i ja tebi da kažem: Kad je tebi Islam savršen, o čemu ti i ja da pričamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opet će svi oni koji nisu pogledali ni minutu predstave da pljuju po njoj.
Koja je ovo legenda. DAj OTKAZ I POŠUTI SE. hvala. Izađi iz igre i pojačaj ekipu.
Kreško, zašto više ne nosiš arafatku oko vrata? Znači li to da nisi vjerodostojan? Kao što nije vjerodostojan i ovaj tvoj cikrkus-festival, koji sam sebi zabranjuje predstave. Shodno tome, reci svom advokatu Adememoviću, čija je opsesija da bude na televizji, u krupnom planu (kompleks rastom nižih ljudi) da tuži i tebe pored ostalih, jer si nedemokratski zabranio golotinju i vjersku perverziju u teatru. Sramota :)
Zato što je licemjer i uhljebaški poltron, u skladu sa sistemsko-uhljebarskom tradicijom svoje familije.
...zayebavanje sa ideološkim matricama je vazda bio risky biznis. nekad nisi smio barnut u titu, danas ne smiš u religiju. oćereć, daj narodu "tite", u kaki god oblik isti stao.
@Vlahobran91 ......djikane zini da ti stavim da zasviras ;-)
ma marš bre
Sama predstava i nije bilo šta. No, svejedno, jeli to sve u paketu pritiska na Bošnjake, njihovu kulturu, istoriju, vjeru, tradiciju ili je samo pokušaj da se dezavuše sve što se radi u Srajevu, a nije se niko pitao dali se može ili smije u Mostaru?
slatka ova hanuma nekako
Neznam sta su uopste htjeli da postignu ovom predstavom,ovo im nije trebalo.. Sada neka se *ebu po sudu 😉
Želim vam gubitak budzeta za vampirizam koji promovisete.
Jeste ovaj Kresevljakovic jeftin lik, prava mahalska fizionomija, uhljup, k'o i babo mu, a i burazeri
Dobro izmlatiti ove "umjetnike"! Mrs!
Evo i kultura ode na sud. Ovo sad kome god se digne tuzi nekoga. Sad ce oni frikovi advokati biti opet na tv. Ja bi smijenio, jer je fokus sa kulture prenio na nesto drugo, cemu nije mjeso. Na kraju krajeva, on je obavijestio policiju, policija je rekla da je OK i tu je prici kraj, ali on je htio malo vise.
Podržavate li ovo ?
DA !
NE !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nihad GRESKEVLJAKOVIC
Ta predstava je skandal i vrijedjanje , cista bljuvotina . U francusku zajedno sa charlijem pa vrijedjaj vjere , nacije , narode itd ...
a koga ste tuzili? de imena...