Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juno ušao u orbitu oko Jupitera, a Ferid priča o planetanom problemu.....
Nisam bas siguran da ovaj covjek ima moralni kredibilitet da zastupa muslimane, bude njihov moralni uzor i govori o slastima vjerovanja i pokornosti Bogu. Volio bih da grijesim!
Bajram serif mubarek olun svim pripadnicima islamske vjere
Za ove se zna i to da je dobra sofra i da se lijepo provodi i slavi, ali šta čemo za one, o tom bi trebalo za Bajram nešto spomenuti, kod kojih nije sofra takva, pa i praznik nije praznik, iz razloga, da kod prazne šerpe se ni molitva ne čita.
Pošteno kaže, efendija, kako Bajram dočekuje u novom odijelu i čistoj kuči i avliji, a vjerovatno je tu i vikendica, što znači da se i posluga nađe, pa to je visoki standard, iz razloga, jer slavi sa poznatim i dragim ljudima, a zna se, da su svi funkcioneri SDA, koji su rasturili i rasprodali, sav privredni potencijal, koju je teškom mukom izgradila bivša država, da bi narod imao gdje da zaradi platu, da nebi tražio spas u drugim zemljama, kao evo sad, i ako je iko zaradio sevap, to je J. Broz.
Ja jos cekam da se zvanicno objavi i sluzbeni odgovor na Hizaslav...
da bi praznično druženje i duhovnost bili na još višem nivou, preporučuje se totalni prestanak čitanja, razmišljanja, uz što manje lijepih riječi i dobrih djela što duže prije praznika. takođe, poželjno je zahladiti odnose sa okolinom i porodicom, a sa nekima se i posvađati. sve to da bi se imalo šta i ko miriti, obnavljati i pojačavati. jer, ako se budete ponašali svaki dan kako bi trebalo da se ponašate ta praznik, vi svodite praznik u nivo svakog drugog dana i trasirate sebi put ka paklu. zato, već sutra, obezdušimo se, posvađajmo, zaboravimo na ljubaznost i samilost, da bi imali šta raditi i obnavljati kad dođe sledeći praznik :)
Da li su prije nastale vjere ili politika, ili je prije nastala politika, pa je kao pomočno sredstvo provođenja ili realizacije, instalirane vjere, jer po logici, ako ne prihvatate i niste svi saglasni, onda čete morati, jer če vas kazniti gospod ili stvoritelj svih svjetova, a onda ste neznabošci i pravite grijeh.
Ludi da ste mi svi zivi, zdravi i veseli. Pozdrav za sve sa Maglica
a večeras Bayram party.... woot woot ;)
@strašni dahija dotle došlo? ;)