Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam rezultate pa da uzmem alatku u ruke i svrsavam na rezultate koliko nas je a koliko ce nas manje biti dogodine zbog iseljavanja aaa
EKONOMIJA I DEPOZIT: Prisjetimo se da je u osiguranju depozita u BiH za banke samo Federacija učestvovala, dok sa druge strane takozvana republika srpska nije dala novac. (finansijsko podrivanje Bosne i Hercegovine koje u poluprikrivenom obliku nastavlja Beograd).
Čuj Fergusona što je pametan. Pa ovdje se pred izbore objavi dokaz o korupciji, a žena poslije izbora postane premijer.
Ovdje i kad Omeru pokrepu okupane koze SDA šalje komisiju "stručnjaka" da popišu štetu i utvrde "činjenično stanje" ... ! ! !
Kod nas je i k*rac politicka alatka, sad samo pretpostavis ko nas jebe.
SDA jos nije potvrdila rezultate popisa iz 1991 godine, a nesto ocekivati drugacije od popisa iz 2013 godine je apsurdno. Vama ne treba popis, vi ste svi otpisani.
Ferguson: "Trbaju Bosnjaci prihvatiti sto god RS zahtjeva od njih inace ce dalje guranja prava i zakona i savjeta Eurostata dovesti BiH ekonomske posljedice. Eurostat ce to opet preracunati pa ce svoj stav prmjeniti da se slaze sa onim sto RS trazi odnosno kao sto Mladen Ivanic rece oni ce napraviti kompromis po pitanju tih 170 000 Bosnjaka koji se mogu brojati kad se radi o vanjskoj politici i statistici ali niposto da se broje u korist unutar BiH politici - 'SRPSKI KOMPROMIS'
"... Ako hocete da BiH ide dalje ka EU onda moraju Bosnjaci znati da je ovo tek pocetak kompromisa na njihov racun jer ostalim nije bas toliko bitan progres BiH... To sve dok u Banja Luci dogovara projekat po sablonu Sarajevskog Procesa - danas po nazivu 'para-dzemati' sto Britanci finansiraju maltretiranje povratnika Bosnjaka u RS... Inace to je pravda na koju nas navikavaju.
Strategija, zahtjevaj ono nemoguce pa to kompromis bude vise nego sto zasluzujes i kad to dobijes onda se opet buni zahtjevajuci opet ono nemoguce ali onda napravi kompromis na ono malo vise nego sto si nezasluzno dobio... Mladen Ivanic je to na TV1 sinoc naj bolje objasnio kao oni su spremni na taj kompromis , kao da je ono sto zahtjevaju oni, ono sto Eurostat nije dozvolio po njima kompromis... ovo nije nista drugo vec AGRESIJA NAD BOSNJACIMA - danasnji GENOCID (umanjenje broja Bosnjaka)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i u miru nasi vrse ekonomski genocid nad svojim narodom
"koji finansira britanska ambasada u BiH." i ovdje ce poceti svoju kampanju.
dobra zurka Fergi...sviđa mi se kako ti kosa prelazi preko ušiju :)
heheheeheheheh
Joj fergusona, logično da će se gledat za politčke svrhe, kakva naša ekonomija ba hahaha