Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da nebi jer poslije referenduma ce nestati i PC a Dodicka ce hapsiti...ko se zadnji smije najsladje se smijr
jok nečE...što ovaj mahnita, ocat? Bosna se dijeli i nestaje dok seronje filsofiraju
Odnosi su davno narušeni,sada je drugo pitanje što to neki neće da vide.Nijemci nikada ne bi pogledali istini u oči da nisu vojno poraženi i krivci istinski osuđeni za ratni zločin.Za stanje u BiH su isključivi krivci Srbi i u tom kontekstu je potrebno tražiti riješenje.
http://ba.n1info.com/a114368/Vijesti/Vijesti/Bez-glasaca-Glasacko-mjesto-u-Janji-potpuno-prazno.html
jutros sam se podaprao
Znaci odnosi prije referunduma su bili dobri. Neka ima nesto pozitivno -))
Ma ja lazi narod nije sporno da oni slave ako ih nije stid a nije vuk dlaku a cud nikad oni slave a nek ih je stid interpol porjernicu za organizatorima al i nek oni slave bitno je da znate sta vam komsije misle nema.nece,hoce,hoce,
Odnosi izmedju Srba i Bosnjaka ce biti jos bolji posle ovog referenduma,jer ce se tacno znati sta mislimo vi a sta mislite vi!Ne volite nas Srbe?Molim lepo,odvojicemo se i ne moramo ni da zivimo zajedno.
@arapiturcidismr Zbog ovakvih komentara zajednicki suzivot je nemoguc!Smejali ste se Srbiji zbog Kosova a eto vam sada :)
koji je ovo post po redu o jebenoj anketi?
Pa normalno da ne bi. Kakav god ishod, postujem i svoje i nase, samo mi smeta to da cim se zabaci mamac, narod sirom otvara usta.