Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je svukao Cimos i otvorio slicnu firmu, neke ljude je cak povukao i prije unistenja Cimosa u novu firmu. To je lako provjeriti cini mi se da mu je sve malo
Doktori i doktorice svaka Vam cast na organiziranom (nazalost) strajku. Znamo da je plata mala koliko god Vam daju, a znamo da I nasi zivoti zavise od Vas. Hvala Vam sto postojite, sto ste do sada ostali I nadam se da cete ostati u ovakvoj BiH. Parlamentarac dode 2x na sastanak u toku mjeseca i ima 5000 KM platu. Sve Vas razumijemo, trebamo Vas i nek Vam je sretno :-(.
"Ne znamo da li traže veća ili manja primanja" kazala je sekretarka Federalnog ministarstva zdravstva Snježana Bodnaruk
generalni strajk pa ce vidjeti jel reprezentativan ili nije..dosta ovog 'ne pisam po tebi to samo kisa pada'..
Šta je ba MIŠU MEKINJAŠU nisi prema ljekarima tako tvrd ko prema radnicima ??? Hebali ti svi sekretaricu KEĆRKU PREDSJEDNIKA TAKVOG SINDIKATA .
mislim da je veci problem u radu na crno. ''gazde'' uvijek znaju da mogu naci radnika u prodavnici ili ugostiteljskom objektu koji ce raditi za 350 km, bez da ga i osiguraju. zdravstvo ipak ima fine plate. mislim da je to lov u mutnom nekih politickih opcija koje su vec potrosili teme za nametanje u medijima.
Sta je sa pogresnim dijagnozama,sta je sa bakterijama po bolnicama i nestrucnom osoblju. Sta je sa cistacicama koje sebi daju za pravo da su na rangu medicinskih sestara ili ne daj Boze doktorica,a istom krpom ciste wc i hodnik a usput i sobe za pregled. Svaka cast strucnom kadru ali je vise ovih sto preko stele dodjose na radno mjesto!!!!
Plata mala, primanja velika !!!
jos malo pa smo ko zimbabewe
Laz 2KM na sat bi bilo 16KM dnavno, znacilo bi da imaju 350KM platu medicinske sestre, a imaju oko 1000.
A sta je sa kovrticama koje ocekujete, i dok je ne dobijete ne pomisljate ni prstom da maknete?
kolika je satnica profesoru koji se pati sa nevaspitanom dječurlijom koja po pravilu dolaze i doktorskih porodica. niža nego vaša
po ponasanju i uslugama koje pruzaju prilikom pregleda,nezasluzuju ni pola marke satnicu,,,to je jad i cemer sta smo sebi dopustili da se igraju sa ljudima i njihovim zivotima,,zalosno al je tako
Koliko jos prime mita, i imaju oko 1000KM platu, voze skoro svi dobra auta i mercedese.
Bas najnizu lolol haman im niza nego rudarima, dushe hude napacene, evo suza mi niz ledja :D