Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje uvedite kaznene mjere za poslodavce koji ne placaju doprinose kako bi imali novca da isplacujete iste penzije. Poznajete vrlo dobro one koji duguju za PIO, i da i to sto duguju prijavljuju samo na minimalac, a ne kaznjavate ih.
Veoma dobar prijedlog od Selimovica i ovo bi bilo pravo sto se tice zadrzavanja prava na porodicnu penziju
Selimovicu svaka cast,uvijek dobre incijative,prijedlozi..Znate raditi svoj posao vrlodobro,svaki dodatni komentar je suvisan.Samo naprijed.
ne mogu da vjerujem da su ovim uslovljavali boracke penzije :O drago mi ej da se ovo rijesilo, treba se zhvaliti ovom selimovicu (Y)
Buhuhuhuhu Jeb vas glupe sto niste uzeli euro kao i ostali. Nego majmuni poletjeli da uzmi svicarac. I mi smo glupi sto smo uopste uzimali al eto nemozes uzeti stan u sarajevu da se ne zaduzis. Il nekog ne zaduzis:). Zato ne serite. Masa tih kredita je bila za nenamjensku potrosnju, kupovina dionica, putovanja i slicne perverzije. Ko te tjerao u dubaji. Nisi kredit uzimao da prezivis nego da uzivas. A druga stvar na sud ako ima dokaza kao u hrvatskoj. Pa sta dosudi.
Majke koje uspiju djecu iskolovati i tako odgojiti,zasluzuju takvo nesto.
Odlican prijedlog Selimovica,ipak te majke to zasluzuju i trebaju svaku mogucu pomoc i podrsku.