Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzrok raka nije neka spolja materija poput malo loš zrak ili plastika. Nego hrana poput kolača. Osoba koja dobije rak prethodno godinama pati od probavnih smetnji poput dijareje upravo zbog vještačke hrane. Nije ni čudo da rak počinje od unutarnjih organa poput crijeva, dojki, grla... Da li ste ikad vidjeli odžačara ili rudara ili hemičara da ga ufati rak ruku iako ih najviše prlja?
Život u Sarajevu i Tuzli je sto puta kanceroginiji nego igranje s nekom lutkom. S jedne strane se tjera mak u konac s druge pošast nekvalitetnog zraka.
A gdje da mi uništimo ove političare koji su sami od sebe kancerogeni?
Trebalo je to poslati nazad odakle je stiglo
@mali1 Procitaj zadnju recenicu, namazani su kinezi
koja govna su ovi kinezi
@dijafragma kanceroGena