Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministre,kad će doći na red ravnogorci?!
@Pnetobom ooo vehabije,klonite se pichke i žemskih 'aljina ('ebu 'evade 'l 'abijaj)
nismo mi crnogorci ....
Nema klanjat bez fiskalnog racuna!
Znaci li to da "jehovi svjedoci" i "sije" nemaju pravo okupljanja?? prvi su sekta vezana za krscanstvo, drugi su sekta vezana za islam
vehabije su najvjernije sluge cionizma
kontrolisi govna
kakav petres i bakraci,pohapsiti i protjerati eno im isila pa neka zive sa njima i po njihovim pravilima a nas neka ostave na miru da zivimo kako je nama ceif.a za nacin i ispravnost zivota sudit ce nam se na onom drugom svjetu pa ce se vidjeti ko je u pravu.
Btw, sto ti se gadi Rajvosa?
Nekome govoriti na koji nacin ce vjerovati i na koji nacin ce se Bogu moliti je zaista besmisleno. Zaista mislim da treba sjesti i razgovarati pa makar i tajno. Nekako mi je ovo besmisleno. Vjernik sam hvala Bogu i grozim se se svake pomisli da sa neko moze doci i reci da ne smijem ovako. A nisam kriminalac ni lopov...
zaista ti očito ništa nisi shvatio kao i svaki prosječni bošnjo. nije ni čudo što slovimo za najgluplji narod na balkanu a možda i u europi.
Najveci paradzemat je onaj koji sve zna, u svemu se slazu sa vrhom a dva puta godisnje dodju u dzamiju a veliki broj i ne zna kako dzamija izgleda unutra a kuca im kraj dzamije. a ne pisem o onom paradzematu koji izmeju dva piva bira ono zeleno. Odgovori mi molim te sta to nisam shvatio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SNAGA islama-ummeta je upravo u tim bradonjama i paradzematima kako ih vec nazvaste i stvaviste im etiketu. Jer koliko mozes biti glup da povjerujes u sve sto ti serviraju mediji u danasnje vrijeme. Da bi ispravno shvatio sta se ustvari krije iza cijele te price potrebno je da ustanes sa stolice, uzmes koju knjigu posjetis dzemat i pocnes da zivis islam. Eh, tek onda ces shvatiti da zapad u sustini zeli da iskorijeni SNAGU islama. A to su sljedbenici Ehli-sunneta vel dzemata !
Oni su trn u oku zapadu. Zapad(mrzitelji islama) su svjesni da je ovaj narod podlozan raznim ublehama, pa im i nije plaho tesko poturati skije. IZ na celu sa reisom radi da kazem fin posao, trude se pojedinci. Po mom skromnom misljenju nema tu Snage, sve je nekako kilavo, podlozno zapadu, sufizmu, evo sad i šijama. Turbeta, novotarije, mjesanje zena i muskaraca i razne stvari da ne nabraja slabe Islam na ovim prostorima. Toga je zapad i svjestan pa i ne udara na to plaho...
Udara upravo na one koji se TRUDE da slijede ispravne generacije, selef ovog ummeta. Koji se trude da tumace Kur'an kako ga je selef tumacio, i vjerodostajan sunnet. Eh to je trn u oku zapadu. U tome je snaga Islama. Nemojte biti glupi i nasjedati na te price, to upravi zele od vas. I ponavljam po stoti put ti paradzemati kako ih nazvase pojedinci, su upravo SNAGA Islama ! (izuzimam tekfir ideologiju,isilovce kako vec) @sastrane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podrska vehabijama u borbi protiv diktatora Kavazovica.
Prati li iko ove paracetnike
islamska zajednica radi očajnički čin, radi policijski posao. pokušava spasiti bosanske muslimane. pokušava suzbiti zlo i terorizam koji se šire paradzematima. onda se neke budale pitaju otkud pravo islamskoj zajednici da određuje kako će neko tumačiti islam i okupljati se po dzamijama.
lafo sekularna drzava, a islamska zajednica odredjuje vlastima koga ce da hapsi zbog praktikovanja islama na drugaciji nacin, van okrilja iz....pa nemaju oni monopol na islam u bosni...zamisli ti to, ja praktikujem vjeru na moj nacin, ima neko drugi ko je praktikuje na svoj, ali ja imam moc da vlastima mogu da diktiram da hapse ovoga sto drugacije praktikuje...a, nista van zakona nije uradio...kukuuuuuuu
praktikuj ti vjeri na svoj bacin ali ne nameci nikom drugom svoj nacin i ne guraj NASU DJECU da ginu za narkomane i psihopate.a to rade ti sto ih ti branis.jesi li ti isao u siriju ili poslao svoje djete da gine ta tamo neke
ovo je krsenje ljudskih prava na mnogo razlicitih nivoa...cuj, ne smije se praktikovati islam u bosni van okrilja iz, inace ti salju policiju...kakva je to diskriminacija, jbt?!
A ljudska prava,sloboda vjere...pa nemeremo vako u Evropu
Nista od tog nema, vehabije su izdrkotine Saudijaca, Britanaca i Amera a njihovi proizvodi imaju vijek trajanja dok njima odgovaraju.
Ma pretezno propaliteti koji nisu imali nikakav drugi izbor u zivotu nego da puste bradu i prilkljuce se radikalnom tumacenju Islama.