Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Država je skupa igračka\", kaže Ihtijarević. Pa očito da je za Ihtijarevića država igračka za koju je proliveno toliko krvi da bih je sada takvi kao on krčmili kako hoće. Samo da neko ne ,,ograjiše\'\' na tu igračku.
Ovo ne trebaju građani da gledaju i da im ide na muku.... NEka policija radi svoj posao - ako u ovom slučaju može.... Papir sve trpi - a kod nas najviše trpi pronevjere javnih sredstava ------ Znajući ove informacije - interesuje me hoće li iti jeda+na donatorska konferencija ikada uspjeti ----- ?????
pa valjda će i te sjene otići gdje zaslužuju
Ljudi iz sjene u vladi FBIH čine čuda.
Toliko je rečeno o Mostaru. A šta je sa Sarajevom. Vlada federacije na čelu sa Brankovićem je 2006 godine preuzela JP. Geodetski zavod koji je do 2005 godine prilično dobro poslovao a onda ga je manađment lagano počeo uništavati.Za direktora zavoda vlada FBIH je samo produžila mandat dva puta po šest mjeseci starom direktoru Hodžiću. Za to vrijeme firma je bačena na koljena te su vještački stvoreni ogromni gubitci a vlada nelegalno ulazi i uzurpira prostorije istog te vrši adaptaciju u koju kao ulaže ogroman novac.Zgrada je adaptirana a nije nikad useljena zbog nerješenih imovinsko-pravnih odnosa. Geodetski zavod nikad nije registrovan od strane vlade a radnicima već četiri godine se ne uplačuju doprinosi za penziono i zdravstveno osiguranje.Četiri godine nemaju plate ni topli obrok. Dugovanja se svakim danom sve više povećavaju. Adaptirane prostorije namjenjene za ministarstva zjape prazne, a radnici zavoda sa svojim porodicama gladuju.
enver hodza, tito...... gdje je razlika? oba su bunkerasi komunisticki...... mamu im prljavu, uvukli su nas u bezbroj problema!
ovaj Mostar je novi Napulj, privredn kriminala u punoj snazi, sve ko fol nacionalni interesi, a kad se treba oparit, svi se slazu.
Ja ću ti reći zašto ti nisu odmah pustili komentar - zato što čim spomeneš u komentaru tu Lagumdžijinu bošnjačku stranku tvoj komentar se mora provjeriti i cenzurirati.Zaostala komunistička posla jarane
ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!!
ŠTO NISU NAPISALI KOLIKO JE VLADA FBIH POTROŠILA PLAČAJUĆI KIRIJU SDP-U ZA ZGRADU BIVŠEG CK-A, A PLAĆA JOŠ UVIJEK. NIJE NEKA SIĆA KAO U MOSTARU VEĆ SE RADI O MILONIMA MARAKA I NE BI ME ČUDILO DA JE TO DOGOVOR STRANAKA I TAKO U KRUG SE TROŠE DRŽAVNE PARE!
Islamski centar uz pomoć pojedinaca iz vlasti ubire lovu koja je namjenjena za ceste i infrastrukturu...svjesno se ulaze u nacionalni tor muslimana...ali doći će kraj tome,i to brzo
i ja kazem
nista nije vaznije od puteva, prvo putevi kao u austriji pa onda sve ostalo slijedi, nemamo ni jednostavne infrastrukture, a zato je kriv bunker tito.