Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ce imati Pederacija kada su u njoj vecinski zive paraziti koji su za vreme turaka naucili da parazitiraju na ledjima Srbina-Hriscanina . lizzzzz helppppppp bazzzzniaaaa ,zapadnajci arapi malo dzabeee dajjj Ja bi dao njima ali samo mladjim Bulama moju NEpodrezanog Djoka i 2 jaja da mi ga Bula titra kada djoku duva
Treba svim izabranim i postavljenim funkcionerima i svim zaposlenim u državnim i javnim službama skinuti plate za 50%. Oni ne zaslužuju ni to 50 % što bi im ostalo. A novce od toga usmjeriti za zapošljavanje, socijalne probleme otplatu dugova i slično. Tako bi bilo pravednije.
Nema jer su premijer, oni oko njega i svi prije njega hapali....
kad ce se vise ukinuti naknade za borce od 150 km, kad ce se poslati inspekcija da provjeri invalide, penzionere sa penzijama preko 1000 km, kad to bude se uradilo onda se moze nesto i uraditi pametno.
tesko onome ko se ganja sa drzavom
Para nema,more bit bine,more bit nebine,al para nema :)))