Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Webstra: SRBEJSHN NA VRBEJSHN.- hau jes nou. Sta ima internet ratnici? Web Warrior
Tačno tako ukinuti i pripojiti RS-u a onda će biti cjelovita nedjeljiva BIH.
a ko ste pa to vi??????????????
Ti se slobodno mozes raspasti sto se nas tice.
ručna !..
Jer sto je jaca poljuprivreda, vise poreza drzavi.
raspad pederacije..treci entitet je neophodan..niko nece sa sarajevskom bagrom...
I nek naprave snaznije zadruge kako bi se poljuprivrednici bolje snasli i pomagali. Koje bi podsticale razvijanje poljuprivrede. Isto tako nabiti tarife i zastititi domacu robu, kao sto i svaka druga drzava radi a mi se pustili.
Slazem se. Jer on je najbolji za zemljoradnju i stocarstvo. I nek trenira ove druge. Ko je najbolji talent nek ide za funkciju.
evo rjesenja: ukinimo federalno ministarstvo i formirajmo takvo na nivou drzave, jos stavimo ministra iz rs da vodi posto je on efikasniji i eto zavrsit ce se posao brzo i pokupit cemo pare.
Pozitivna kritika nikad nije za odmet. Kad ucis karate, trener ti govori gdje greske pravis tako da bi ih ispravio. A do nas je procjeniti sta pozitivno a sta negativno (sto nije greska). *Neki Bosnjak seljober*
Sutra da nestane nafte ili neka druga nevolja, sta bi ovi gradjani radili. Ako nemaju nikakve sposobnosti da rade na selu. Covjek sa sela je uvijek dosta snalazljiviji nego onaj iz grada. Posto mu zivot nije olaksan kao ovima u gradu. Covjek zna da radi posto ga situacija nauci na to. A sta bi gradjani, bili smotani i umirali od glada posto ne znaju ni kako posaditi ni uzgajati stoku. Kako bi prezivili?
Za mene su veci ovi seljaci koji imaju kompleks od sela i prave se gradjani nek oni seljaci na selima. Nije nikakva sramota biti seljaak. Sramota je biti mafijas i prosjak.
@gradjane: Nemojte kukati za kirije kako su skupe u gradovima i ako se sramite sela jedite beton i asfalt. @seljake: A vi nemojte kukati ako ima gradjana zainteresovanih za rad, pomozite i vi njima.
Ako neko ima neki problem, nek se dokaze radom a ne vrijedjati drugu naciju. I za ovo nije citava nacija kriva, neg\' politicari i do njih je da to razrijese.