Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast krajišnici !!!
Herojska Krajina
Suhreta za predsjednika! Mustafu za ministra odbrane!
Neko je u BiH pristao na ovu igru. Vidim da narod nije zadovoljan. Na sljedećim izborima glasati za politike koje će u prvi plan staviti narod ove zemlje a ne da budemo ostavljeni na milost i nemilost svjetskih hoštaplera i migranata. Ja ne pušim foru kako neko iz Pakistana pješke ide u Njemačku a prima novce preko Western Uniona.
nedaj u grad nikako. Bihać je uništen kao jedan od najljepših i najpoželjnijih turističkih destinacija u BiH. na stotine hiljada posjeta Bihaću i desetine miliona neto zarade od turizma za ove tri godine je izgubljeno a o direktnim štetama koje su termiti napravili javnim i privatnim prostorima i objektima da i ne govorimo. samo ćeraj bagru u šator i nedaj mimo kampa nikud osim izlaz iz bih.
Fazliću jedino zamjeram što ne ide direktno u kost i ne kaže da se ilegalni migranti gomilaju kod Bošnjaka. Nije to slučaj samo u Krajini, puno ih je Sarajevo, a pune se i Tuzla, Zenica, Tešanj itd. To je naseljavanje koje će nas Bošnjake skupo koštati.
Ja ne znam sta mamlazi vise hoce. Ne znam koji dio rijeci ne razumiju. Reci im nein fazlicu. Nek j mater i nek ih kuci vode.
Suhrete svaka cast! iza tebe je cijela Krajina
Dobro mu je poručijo
Ne treba zaboraviti da je Šuhret Fazlić jedini gradonačelnik u BiH koji je IOM-u samoinicijativno potpisao saglasnost za otvaranje migrantskih centara u Bihaću, i tako Bihać stavio na mapu migrantima. Manite me šuplje o Šuhretu, on je najveći krivac zašto je Bihać u ovakvoj situaciji !!
@SozeKeyser ostani kod svog misljenja.
@Jedan iz mase ovo nije moje mišljenje, ovo je činjenica majstore, a ti me demantuj, i navedi šta sam slagao.
Dati svakom migrant trklju I pokazati im gdje su Poljine
Pozdravljam odluku i poruku upućenoj ekipi.,u inat onoj ekipi sda iz Sarajeva koji rade protiv Bihaća. Još samo očistiti biru od kontejnera, sve kontejnere prebaciti na lipu i završiti tu priču jednom zauvjek
Bravo Suki majstore. Neka ih vode sebi tamo ako im je toliko zao.
Dosle gazda da vide u sta pare daju. Svaka cast.
Ma ko vam hebe mater
Miletu ikoni ronhilu ih vodite malo