Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhahaaaa Kao prvo gospodi AKADEMIK i Pipo svaka cast, ako sam koga zaboravio oprostite ali ova dva imaju jako cesto realne komentare. Za ove koji se boje Dzamija bilo bi bolje da procitaju malo istorije, u BiH najstarije aktivne bogomolje su Dzamije. Kad vec prozivate Sarajevo evo istine, najstarija bogomolja u Sarajevu je Dzamija staru pravoslavnu crkvu u Sarajevu je dozvolio graditi Sultan Mehmed Fatih svojim vjernim suborcima Srbima koji su sa njime dosli u BiH. Ima jedna stara crkva koju prvoslavci svojataju u Visokom e to je najstarija bogomolja u BiH i ostavstvina je Bosanskih bogumila.
@PIPO, POZDRAV BH LEGENDO! ;-)
Heroj nasa nana Fata!Ona ima vise hrabrosti neg svi politicari u Bosni i Hercegovini! @AKADEMIK pravi i tebi aferim legendo! BOSNA4EVER!
Da nije žalosno bilo bi smiješno.
@ Akademik, CAR si prijatelju! ismijah se ko slabo kad, fenomenalna zajebancija, a pajkana je bilo samo 5, mislim, oni sami, a na suprotnoj strani \"strašna\" nana Fata... .... murijaci nisu imali šanse... da ih je bilo barem 17, a ovako... :D
JOOOJ, KAKO BA NIJE MOGLA???!!! ;-) PA FATA ORLOVIĆ JE POZNATA DA ZNADE KUNG-FU VJEŠTINE I IMA CRNI POJAS I DŽUDOU!!! ONA JE NAPALA SLABAŠNE POLICAJCE (MAFIJOZE) REPUBLJIKE SMRDSKE I SVU PETERICU PORAZBIJALA K\'O BEBA ZVEČKE, I JONDA JE TA NANA FATA ORLOVIĆ UVRNULA RUKU SLABAŠNOM \"POLICAJCU\" KOJI JE PLAČUĆI GOVORIO: \"JOJ, JOOOOJ JOOOOOOOOJ, TEEETAAA FATOOOO, NEMOJ, \'LJEBA TI MI UVRĆAT\' RUKICU MOJU MAJUUU POJIICIIIJSKUUU, ŠMRC, IH IH IH, JOOOOJ MRNJAAAOOO!!!!\" ;-) :-D :-D AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! :-D :-D NENA FATA NALUPALA 5 POLICAJACA??!! ..... DA NIJE ŽALOSNO, BILO BI PRESMIJEŠNO!!! ;-)
Ova Fata meni nesto zvuci poput Chuck Norisa, pet policajaca ispeglala sama...hmm
za ove rs-OVCE,, koji ce vam k.... crkva kad se i onako nemolite Bogu
pradjed joj se sigurno ne bi bunio zbog crkve. cak bi i donirao neka sredstva za izgradnju, u duhu pravoslavlja :) posto je crkva napravljena na njenoj djedovini, ja ne vidim nikakav problem sto je ona napravljena na tom mjestu
od 100 dzamija u sarajevu NITI JEDNA nije napravljena poslije rata na privatnoj srpskoj zemlji..bila ona u Bradini kod Konjica pa su je srusili jer je na privatnom zemljistu napravljena p aislamska zajednica ju je drzala za losu...ne mijesajte zabe i babe ako mjenjate imena gradova ne mozete to porediti sa imenima ulica u federaciji jer niko vam ne dira u imena ulica ali niti jedan grad u federacij nij epromjenio ime..a mogao je npr Drvar biti Titov Vakuf il Glamoc je mogao biti Islamograd ale eto nije bilo za potrebu..
svaka cast, Fato. Ako treba pomoci, samo javi. ima nas advokata koji ce ti uvijek pomoci. nek se srame tih pet policajaca. ocigledno je da nikako ne znaju prestati ugnjetavati, toliko godina kasnije.
Nedaj se Fato legendo Bosne
A sta je to bilo nisam u toku. Iz teksta mi se cini da je Fata izdegenecila pet drotova pa je oni tuzili...
Za seljacinu (na-cl) iz RS-a sto mu je TITO sve dao a on ukenjao maksimalno ! Ako Sarajevo ima 100 dzamija masala, ali nevjerujem. Samol lazete ? To vam je u krvi seljacino RS !
@na-cl Pa pokusali ste da ih srusite pa niste uspjeli! Dobili ste po usima.... A boli jelda kad cujes one silne ezane, jel tako:-)