Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta vi to tudikare pišete ?
JESTE STARA,ALI BI GA DOBRO POSASALA.
Sarajevo-x je vec uputilo podrsku crkvi da bude jaka u ovakvim teskim vremenima.
Zar nije ova Fata osuđena i treba ići u zatvor ?
Ova majka je ponos i dostojanstvo bosnjackog naroda! Allah ti snage dao majka,ziva i zdrava bila 100 godina. Mi mladji od tebe mozemo nauciti kako se brani bosanska zemlja i kako se hoda uspravno i ponosno.
Nije Fatino da rijesava gdje ce srbi sagraditi njihoivu bogomolju. Njezin zahtjev je jsamo da dobije svoje dvoriste u prvobitnom stanju, bez krstace, na sto ima i pravo.
srbe na vrbe
za samo rokaj danas ce srbi da se nadudlaju hasimage dobro.
Fata: rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/vecersaemirom090207.rm
danas ce srbi ako bog da nategnut Fatu dobro.
\"Inače, Crkvena općina Kravica i Općina Bratunac do sada nisu mogli pronaći adekvatnu lokaciju za izgradnju nove crkve na prostoru Konjević-Polja.\" Cudi me da ne mogu naci neku drugu lokaciju. Ima valjda jos po koji ne-srpski zemljovlasnik u tim krajevima?