Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu podržati natpise koji vrijeđaju bilo koga ali isto tako ne mogu podržati niti sve one koji se prave englezi nakon svih zločina koje su bivša jugoslavenska ramija i četnici počinili u Hrvatskoj i Bosni i na svaki mogući način to pokušavaju omalovažiti. Knin, Dubrovnik, Vukovar, Sarajevo, Srebrenica..... jesu li to Hrvati ili Muslimani sami sebe gađali ? Svi znamo dobro da je srpsko rukovodstvo doslovno silom trpalo oružje svim Srbima iako je tu bio dobar dio čestitih i poštenih ljudi. Njih ne osuđujem, ali osuđujem sve nesrbe koji se danas ponašaju inertno i nezainteresirano za sve zločine koje su njihovi narodi pretrpjeli od srbočetničkog agresora, da tragedija bude gora, još im se ulizuju
meni nije upadan tekst u tolikoj mjeri (znamo i ne iznenadjuje nas nimalo sta i kako razmisljaju danasnji stanovnici teherana) koliko sam cin unistavanja i vandalizma. isti ovi tramvaji su prevezli na milione putnika po Amsterdamu i za sve te godine nisu unisteni i demolirani kao u bliskoistocnom sarajevu za par mjeseci. stoka ste sta drugo reci. blago samo onom ko sa vama ne mora da zivi.
\"Kad je sa-x redakcija ovako savjesna, bio bi red da reguliše komentare na ovom portalčiću - mnogo je više fašizma i mržnje tu nego u svim sarajevskim tramvajima zajedno. A ako baš hoće da prikažu pravi i nepristrasni horor, neka prošetaju po RS-u i HB-u! \" RUDOLF SVAKA CAST NA KOMENTARU SA-x je postao promotor komentara koji poticu na mrznju i netrpeljivost. Pa pogledajte na pojedinim temama nema komentara normalnih ljudi a jednostavno stoje fasisticke izjave i niko ne brise. Ili je to postalo normalno na ovom portalu...
www.bosnacenter.com/
@referendum podržite referendum jer imate prijatelja - FREND paket 065/066 sponzorirali bosanci
nije Andric nego Krleza , glupi stvore
zato ćemo uskoro na referendum xexexexe
Kad je sa-x redakcija ovako savjesna, bio bi red da reguliše komentare na ovom portalčiću - mnogo je više fašizma i mržnje tu nego u svim sarajevskim tramvajima zajedno. A ako baš hoće da prikažu pravi i nepristrasni horor, neka prošetaju po RS-u i HB-u!
Sta je sad ovde cudno, nasljednici rade svoj posao, kao sto su njihovi djedovi radili u drugom svetskom ratu, podrzavaju nacizam i fasizam, zlo rade pricaju o dobru.
NE MOGU DA VJERUJEM !!! DOKLE JE SA-X SPAO DA OVAKVE TEXTOVE PISE... CCC KO JE STA FLOMASTEROM NAPISAO NA SJEDISTU... PIH!!!!
OVako i treba !
jadan nebeski narod nemojte bre više da se vredjate
sto putnici nisu prijavili ili reagovali? cuj sto , hahahahahaha? pa zato valjda sto svi isto razmisljaju. nema vama nikud iz tih 24% upamtite sta vam kazem. svakom srbinu i hrvatu koji svama hoce gradit drzavu yebem sve mrtvo i zivo.
koji su to kre.teni. ne razlikuju se od čet.nika i usta.ša. ista su to gov.na.
jel andrich ono rekao bože me sačuvaj srpskog junaštva, hrvatske kulture i bosanske pameti ? ovo prvo dvoje će se i nekako ispraviti ali dok bosanci dodju pameti, e da mi je to vidjeti, nek se dodiku još ispričaju za tuzlansku kapiju i markale