Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maknite ovu ublehu... treba jutro sa ovom facom da nam osvane....
Bez Genjca i Softića nema Bošnjaka ljudi. To su najjači bošnjački strateški genijalci. Ako ode Bakir nestali su i Bošnjaci.
Eto ti znas ti se nasao komentarisati. Majko mila bosna puna mozgova
Dovoljno je da ga cujes i jasno ti je koliko je sati. Lik blage veze nema o politici, potpuno zalutao. E cuj DIA 😂😂😂😂😂
Bakir se okruzio mutavcima i poltronima oko sebe a i sam je takav. Nema nijedan hrabar, pametan i politicki potkovan covjek u SDA danas.
Viri iza Bakirovih skuta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prica o postenje a po Statutu stranke on ne moze biti Predsjednik KO jer nije clan stranke 2 god. Dovela ga Sebija za ruku pred Bakira.
covjece. ide novi tram od milion. ovi ga nikad ne bi kupili. Ni trole sa klimom. uzivas ljeti.
Potomak clana SS Handzarlija, nosilac turskih gena (baba Turkinja), caca potpisao "Islamsku deklaraciju" koja krsi odredbe Кurana (a da to niko iz IZ nije primjetio!). Potomak laznog predsjednika - da je ostao stvarno izabrani Babo iz Кladuse, za kog su i pravoslavci glasali, sasvim sigurno bi izbjegli rat! Otac zeljan vlasti otrgnuo Bosnu od Srbije i time ugasio 300.000 radnih mjesta od cega se nikad necemo oporaviti. I sad od tog munafika da neko nesto ocekuje?
E svakakvih idiota oca SDA imade. Pa riđobradi ti je pokopao SDA samo vi to još ne znate. Od onakve pokreta i partije što je okupljala mase sad spade na mahalsku zayebanciju.
Baketova poslusna sluga
I kada Bakir zajase vlast opet ovaj je sebi osigurao mjesto ministra u nekoj od vlada a mozda bude i clan predsjednistva...
Konstruktvno se sluša Bake ... Faruk i Haris su nove poluge Sebije,tako što je slušaju i brane i za to su nagrađeni pozicaijama sa dobrim platama..Oni se njima ne suprostavljaju i zato ih guraju naprijed da preko njih upravljaju,jer bračni par ne podnosi kritike i vole totalitarizam..Ali i dvojac Haris i Faruk su isto autokrate ,homofobi i nacionalisti i vole totalitarizam.. Faruk pretenduje da naslijedi Bakira na čelu stranke...
Mani se sinko politike... Nisi ti za to...? Drzi se ti gradjevine...
Mani se sinko politike... Nisi ti za to...? Drzi se ti gradjevine...
Ukljucivanjjem supruge nastala totalna konfuzija
Odakle tebi ideja da ne bi ? Poltroncino!
Upropastili ste bosanske muslimane, a steta je trajna, to se izracunati ne moze. Vasa nadobudna i bahata djeca ce da uzivaju u onome sto ste nakrali i tu je vasem naslijedju kraj, vase ruzne kuce i kicava imanja s fontanama. Projekat vase drzave na 20% teritorije u zamjenu za nasu zemlju BiH. Dabogda svi dugo lezali na postelji. Svi.
Odvratni oboje
Evo onog nestranačkog eksperta, največi ublehaš. Popije li se sta onako usput Fare ?
Jeb..m vam te vaše političare. Vi ste kao tzv. narod, potpuno nespisobni da participirate u državi. Nema državotvorni osjećaj. Vas treba uvijek po ušima. Tako ste navikli.