Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je čovjek sposoban nevjerovatno nema gdje ga nema na mjestima gdje je lova najveća...blago nama kad ga imamo...
SDP preuzima KCUS, tako bi trebao biti naslov!!!!
DOKTORE SAVICU SA CUMA DANI SU TI ODBROJANI! Zbog tvoje neprofesionalnosti prema pacijentu dobićeš jedan lijep poklon. JA SAM POŠTENA STRANKA I ISPUNJAVAM SVOJA OBEĆANJA.
korupcija i placanje mjesta za zasposlenje se seli iz KCUS u ZZO. Srozao je KCUS pa sada zeli da sroza i ovu bitnu ustanovu od koje dosta toga ovisi. Da je sposoban bio da vodi KCUS tolike godine ne bi bio gdje je sada taj cenatr. U ovoj zemlji ide po principu i nakon Farisa-Faris. Nadamo se da ce smanjiti se broj uposlenih u KCUS koji su dosli preko njegove ljubavnice
Gavrankapetanovic je mala maca za ovog mafijasa i seljaka Aljovica,zalosno ko se sve postavlja na mjesto direktora, bio u stranci SBIH-BERILOV SURA hahaha BERILO poznat po Viagri sa djevojkama na Igamnu i junicama kupovina glasova na zadnjim izborima
E to nije do Sanke, nego do Farisa...Svako ko je imalo upucen u situaciju zna
Mislim da nemaš pojma o čemu se radi. SDP i SDA su u koaliciji iz samo jednog razloga, SDP je morao biti u koaliciji jer je osvojio 27, a ne potrbnih 51% na izborima, i između SDA i SBB-a su izabrali SDA. Sada je mjesto direktora KCUS-a pripalo SDP-u, i uskoro će vjerovatno imenovati novog. Mjesto direktora zavoda zdravstvenog osiguranja je očito SDA-ovo i oni su imenovali Farisa.
ma ja vala NE glasao za SBB, valjda je jedan RILE iz vize za buducnost koja je propala kadar da mene vodi pa da i ja propadnem.
sanko pravi covjek na pravom mjestu hahahahahahahah. je l to onaj ministar sto je bregu vodio preko reda na ct dok jedna gradjanka sarajeva umre zato sto nije mogla dobiti ct pregled na vrijeme, u petak, nego joj zakazali u ponedjeljak. za to bi neko u zatvor morao otici.
1. Nabacio pet sken Klinickom 2. Gastroenterologiji dok je bio sef donosio vise od polovine finansija - u odnosu na ostatak Klinickog imao citavo vrijeme vrhunsku opremu 3. Pokrenuo stvari s mrtve tacke za ovaj domaci lijek protiv multiple Da se ne trijezni - zna s parama i poprilicno dobro ulaze u napredak.
E upravo zbog takvog stava KCUS i propada. Sto se na KCUS-u misli da su po defaultu najbolji. E nisu. A za zapadni Mostar primjer - veci stepen kateterizacija u zlatnom satu nego u Sarajevu, Rekonstrukcija cijelog nivoa abdominalne aorte kod aneurizmi ( u Sarajevu se ne radi cijela)...Treba li jos nesto. I da doktori ne placu pacijentima kako im je lose. Imaju direktora pukovnika koji je zaveo red. Tuzla - transplantaciona hirurgija je svjetlosnu godinu ispred Sarajeva
licno ovom covjeku zelim sve najgore u zivotu... i njemu i suadi svrakic, dabogda sve pare sto su mi uzeli dali sebi za citoterapiju... a Bog sve vidi!!!
Ne mogu da vjerujem, dolazi još korumpiraniji čovjek na čelo, poslije onog Đape...
http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=5635:gavrankapetanovi-eli-zavod-hoe-li-tihi-kokoinjac-povjeriti-na-uvanje-lisici&catid=40:vijesti-bih&Itemid=58 To je to!
Alijin ahbab i kriminalac ko i on što je bio, koji je 2003 uzimao po 5000-6000 KM po zapošljavanju 1 medicinskog tehničara u Bolnicu Koševo... Nije država za Bošnjaka. Ovo je pokazatelj da je i SDP krenuo lopovsko kriminalnim stazama koje je utrla SDA i SBiH...nema se ovde za koga glasati i birati na vlast kad je ovim lopovima alternativa kriminalac Radončić i SBB fuj država... Jedina i prava alternativa je rat na socijalnoj osnovi pa da ovim novopečenim gazdama pašama i begovima silom odumemo što im je alija u ratu i nakon rata omogućio i pustio da pokradu i na nepošten način steknu svoju ušljivu imovinu.
KRIMINALAC IZ BOLNICE
@@muhtar ne pričaj gluposti klinički centar u sarajevu je daleko ispred onog u Tuzli, osim kardiohirurgije, a za taj mostarski niko nije ni čuo.