Veliki pritisak država članica
103
Fajon: EU radi na ponovnom uvođenju viza BiH i Srbiji
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Tanja, da si znala s kakvom bagrom imaš posla ne bi se ni trudila da nam ih ukinu. A onim parmacima koji idu po azil, na.j.e.b.e.m. se familije polupismene kad\' nas brukaju po svijetu!!
...da smo mi ovako posteni i sami pred sobom...priznali bi da bi mi i sami zatvorili svoje granice pred samim sobom kakvi smo... :-)
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
S obzirom na situaciju u državi a koja se sastoji od neke vrste kontrolisane anarhije, korupcije koja je davno probila plafon, kvazi-zaposšljavanja po određenim familijarnim i vjerskim linijama, epohalne nezaposlenosti, kriminala da čovjek ni u vlastitoj kući nije više siguran, sudskog i tužilačkog sistema koji ne odrađuje svoj posao, zatim sveprisutna ksenofobija i klerikalizam, kršenja svih mogućih ljudskih prava i sloboda, namještanja izbora i kupovine glasova, svako ima puno pravo tražiti azil u EU. Evropska gospoda sve ovo dobro znaju, ali se vole praviti slijepi pored očiju. Njima je bitno da mi imamo demokratske izbore i za njih ovdje vlada demokratija. Ma ovdje demokratije nema ni u prizvuku.
Ne znam kakva je sitacija u BiH, ali je poznato da su 95% lažnih azilanata iz Srbije, Romi i Albanci sa pasošem RS. To je zvaničan podatak dobijen iz EU! Odu u Nemačku, zatraže azil, dobiju soc.pomoć u iznosu od 500 eura po članu porodice, i onda ih deportuju natrag. Tako 4 člana porodica zaradi i do 2000 eura za nekoliko dana. Što i nije tako loše, obzirom da ništa ne rade.
Mogu valjda i ovi nashi naoraviti neshto kontra EU, podigni poreze na kakvu robu iz EU i odabij MILKA chokolade a prodaji nashe iz VISPAKA....na*ijem vishe i EU i te lopine.Lafo nas loze da se uclanimo a vamo nas handre ko budale.Nek su oni bugare i rumuneprimili:))
Kao sto neko vec rece, bosnjaci i srbi nikada nece biti clanovi EU, pogledajte Tursku, jaci su od pola Evrope a opet im nedaju u EU. Samo zato sto su muslimani, opce poznata stvar. Srbija je vec postala Ruska gubernija a Bosnjaci su predani Turcima da se oni bave sa nama. Kako god okrenemo srbi i bosnjaci ce jos dugo dugo tumarati po mracnom balkanskom vilajetu. I naravno kao Bosnjak moram okriviti Srbe za sve ovo jer zbog Srbijanske politike iz 90-tih sada cemo svi, onako zajedno bratski , jos dugo vremena da ispastamo.
Pa sta je sa ciganima I siromasnim iz Rumunije. Preplavili su Evropu. Prose I brukaju ljude gdje stignu. Ne vidjeh takve siromasne iz B I H ili Srbije.
iiiiiihihihihihihihihiihihih vize vize nego šta.... mi s hr pass smo u eu.. hahahahahahahhahahahhaha
evo sta Eu misli o nama http://www.youtube.com/watch?v=6RI9wVgOO1s&feature=related
Popu.sit ce mo GA bratski :(
Big deal sto nam uvode vize. Za 200000 eura ulozenih u Madjarsku dobijam mađarsko državljanstvo, a da te iste pare stavik na banku u Svicu dobijam njihovu B-trajnu vizu, tako da ko ima para ne brine za vize.
Mars kujo raspala. Trebaju se opet ujediniti Srbi i Bosnjaci :) da poakzu ovoj ravi da nismo krave muzare.
Ada no, koga briga sto vi uvodite vize, bitno je da smo zalalja i ja ministri ada no, a nasim poslovnim partnerima: kriminalcima, ubicama, dilerima droge, reketasima i ne trebaju vize ada no, a isto zlaji i meni ne trebaju vize, ada no, a za narod bas nas briga ada no, nas interesuje samo kriminal, reketi i lopovluk i za te stvari cemo da se borimo i da danemo sve od sebe da kriminal, droga, reketi, ubistva i lopovluci svjetaju, ada no.
Ma ovo se zove napumpavanje....medijska politika...ljudi idite prosetati...izadite iz zatvorenog prostora i nemojte se zamarati glupostima
automatski uvesti vizni rezim EVROPI na ulasku u BiH. Pa nek se ceskaju po glavi .
Široki Brije... Svaka cast Siroki Brig..Vjeruj mi da bi te rado od srca pocastio.. Pozdrav