Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobiti sve. Ovo ni \'i\' od insana nema u sebi. Fuj.
\"Turković je optužen za organizovani kriminal u vezi sa neovlaštenim prometom droge\".Kod nas imas ovlasteni promet i neovlasteni. Jedno vrijeme je Turkovic bio ovlasten,a sada ovo...haha
sta se desava sa Hilmijom Masovicem i sta se desava danas to jetse 31.09.2011 ????]
Ako je Edin Vuk dobio 16 godina Zijo bi trebao toliko puta 5 plus pljacka malo droga ofo ono jedno 90 godina Zijo malo ti je i to.
ali nama treba više ovakvih kriminalaca koji rokaju druge, ne tamo neke mlakonje koje pucaju u noge...
OVAJ JE KARKIN PRAVO SPOSOBAN I DOBAR ADVOKAT AL SAMO KAD MU IZA LEĐA STOJI STRANKA- S D A BEZ NJIH NEZNA ON NI ZGRADU SUDA NAČI
Sa srecom fahro...rasturi znanjem bandu komunisticku u redovima pravosudnih organa....Zike na slobodu, Sejla za Ministra Unutrasnjih poslova...
Nije mi jasno, kaze Turkovic da je slabog imovinskog stanja, a Karkin mu odvjetnik. Jel to po sluzbenoj duznosti, ili je ga on angazirao???
Karkin i Zike Ko je tu veći kriminalac i zločinac, teško je reći.
hehehe, dzaba mu sto advokata, kada ce bolesnik i manijak istuhnut u zatvoru, samo me interesuje koce sad sejlicu da pumpaaaaa :)
Moze komotno Zike ustati i u sred sudnice roknut sudiju. Karkin ce opet izvuci situaciju. Matter i demokratiju! :S
\"*ebo sad hiljadu maraka..\" Što ne pričaste za Fahra prije izbora. Pokupi on od levata 100000 glasova i sad je \'ozbiljan\' političar. Samo kod nas covjek, koji je privodjen u policiju (ali ne ozbiljno i saslušan, pošto niko nije imao jaja..) zbog pokušaja ubistva (Selimovići) može na izborima pokupiti toliko avaza. Kažu neki koji su glasali za njega: \" ..usješan čovjek, bogat, pa da i nama kaže kako ćemo doći do berićeta. Znamo da je kriminalac, ali..\" E, jebiga, ku\'ćeš dalje.. Šta onda tražimo i hoćemo. Šuti marvo, i poklopi se i ..
Iskreno se nadam da ce i radoncic zavrsiti tamo gdje mu je mjesto, on je veca opasnost za BiH nego duduk, radoncic je zadovoljno trljao ruke kad su njegovi radnici opljackali 2,5 mil. maraka, a sad pic.ka ne oglasava se, dali ima koje tjelo zabetonirano u fahrinim tornjevima, sto nebi uopste iznenadilo s obzirom o kakvom se kriminalcu i lopovu radi.
@gradjanin A KOME FUKARO JEDNA SRETNO.... MOZDA TI JE PLATIO KOJI PUT PETICU U ZELJI DA NE CRKNES OD GLADI... STIDI SE JADO KAD SU TI OVAKVI IDOLI I PRIJATELJI.
je.bo ti zike ma.ter bolesnu
@ gradjanin-cettnik I TEBI ETO tvojeg fasiste i najveceg kriminalca i nazzi dodika...!!! Mozete Fahri cusclati stafetu...!!! Fahro vam je trn u oku jer on gradi Sarajevo , pukknite dusmani...!!!